Geçit sinema konusu! The Gateway subject

TAKİP ET

Amerikan suç gerilim filmi 2021 tarihli olan Geçit (The Gateway) ilginç hikayesi ile izleyenleri kendisine çekiyor.

Geçit sinema konusu! Geçit sinema yönetmeni ve oyuncuları, The Gateway subject gibi sorularınızın yanıtlarını haberimizde bulabilirsiniz.

Full Flim İzle sitesinden aldığımız bilgiye göre; "4k film formatındaki The Gateway, Michele Civetta tarafından yönetilmiş olan 2021 tarihli bir Amerikan suç gerilim filmidir. Başrollerinde Shea Whigham, Olivia Munn ve Frank Grillo bulunmaktadır. Senaryosu Alexander Felix tarafından yazılmıştır.
Parker (Shea Whigham) isimli bir kamu çalışanı, hiç bitmeyecekmiş gibi görünen birçok çocuk esirgeme dosyası üzerine çalışmakta olan acımasız bir adamdır. Çocuk esirgeme dosyalarından birisi ise Ashley (Taegen Burns) isimli genç bir kızdır. Ashley, Dahlia (Olivia Munn) ismindeki gazino işçisi kadının kızıdır. Ashley’in azılı suçlu olan babası hapishaneden çıkarak yerli bir elebaşı için çalışmaya başladığında Parker, koruması altında olan Ashley’i güvende tutmak için yasa dışı kanun infazcısı rolüne bürünür. Bir büyükşehir olan St. Louis’de çalışan Parker, çalıştığı şehre bir geçit olarak bakmaktadır.

Bu şehirde, Parker’in sorumluluğunda bulunan insanlar, devlet tarafından sübvanse edilmiş düşük kiralı evlerde yaşamaktadırlar. Parker’in kendini sorumlu hissetiği bu geçit şehir, bir uyuşturucu krallığına ev sahipliği yapmaktadır. Şehir aynı zamanda, batıdan doğuya olan uyuşturucu akışının geçiti niteliğindedir. Böyle bir şehirde serbest dolaşmaya başlayan azılı suçlu babadan, Ashley’i korumak için her şeyi yapmaya hazır olan Parker, kanunu kendi sınırları doğrultusunda bükecektir. 
Eski hayatında bir boksör olan Parker, her ne kadar bu hayatını bırakmış olsa da, eski hayatının kendisine kazandırdığı tecrübe ve eğitime Ashley’i korumak için ihtiyacı olacaktır. Bununla birlikte ailesinin uyuşturucuya kurban gitmiş olmasıyla da, kendi sorumluluğunda bulunan yardıma muhtaç insanlara karşı ayrı bir zaafı vardır. Bu sebepten ötürü Parker, kendi hayatını başkaları için tehlikeye atmaktan çekinmez. "

Geçit sinema konusu The Gateway subject