Geçmişten Günümüze O Ses Türkiye Şampiyonları

TAKİP ET

Her sene milyonlarca insan tarafından büyük bir heyecan ve keyifle izlenen O Ses Türkiye yayınlandığı ilk günden itibaren büyük bir heyecanla izleniyor.

magazinhaberleri.com o Ses Türkiye'nin geçmişten günümüze olan şampiyonlarını sizler için derledi.

2011-2012 sezonu: Oğuz Berkay Fidan


Oğuz Berkay Fidan kimdir?

O Ses Türkiye'nin ilk sezonunun kazan yarışmacısı Oğuz Berkay Fidan olmuştu. Başarılı şarkıcı Murat Boz'un takımında yer alan Berkay Fidan, bu başarısı ile ilk sezonun şampiyonu olmuştu.
 

2012-2013 sezonu: Mustafa Bozkurt

Mustafa Bozkurt Kimdir?

Yarışmanın ikinci sezonunda kazanan isim Gaziantep'te doğan ve büyüyen, Mustafa Sandal'ın takımında yarışan Mustafa Bozkurt oldu. Merhum sanatçı Ahmet Kaya'ya benzeyen tarzı ile dikkatleri üzerine çeken Mustafa Bozkurt, seyirci tarafından sevilen yarışmacılardan birisi oldu.
 

2013-2014 sezonu: Hasan Doğru


 

Hasan Doğru Kimdir?

İlk defa jüri değişikliği yaşanan O Ses Türkiye'nin 3. sezonunda Gökhan Özoğuz'un takımında yarışan Hasan Doğru, sezonun şampiyonu olarak adını unutulmazlar listesine yazdırmayı başardı. 
 

2014-2015 sezonu: Elnur Hüseynov


Elnur Hüseynov Kimdir?

Azerbaycanlı Elnur Hüseynov, katıldığı 4. sezonda yeni jüri üyesi Ebru Gündeş'in takımında yer aldı. 4. sezonun şampiyonu olan Elnur Hüseynov, ülkesi için Eurovision'a katılmış fakat orada da başarı yakalayamamıştı.
 

2015-2016 sezonu: Emre Sertkaya

Emre Sertkaya Kimdir?

Yarışmanın 5. sezonunda ikinci kez Gökhan Özoğuz'un takımında boy gösteren bir yarışmacı şampiyonluk yaşadı. Emre Sertkaya 5. sezonu 1. olarak tamamlarken jüri koltuğunda Gökhan Özoğuz'un yanında ikiz kardeşi Hakan Özoğuz da yer aldı.
 

2016-2017 sezonu: Dodan Özer

Dodan Özer Kimdir?

Jüri koltuğunda ilk birinciliğini elde eden Hadise 6. sezonda Dodan Özer ile başarı yakalamıştı.  Sezonun birincisi olan 39 yaşındaki Dodan Özer, Muş Vartolu.
 

2017-2018 sezonu: Lütfiye Özipek


Lütfiye Özipek Kimdir?

Yarışmanın ilk kadın şampiyonu 7. sezonda birinci gelen Lütfiye Özipek oldu. 1990 doğumlu olan Özipek, takımında yer aldığı Gökhan Özoğuz'a da 3. şampiyonluğunu yaşatmıştı.
 

2018-2019 sezonu:  Ferat Üngür

Ferat Üngür Kimdir?

8. sezon şampiyonu olan Ferat Üngür, Murat Boz'un takımında yer alıyordu.

2019 - 2020 sezonu: Alkan Dalgakıran

Alkan Dalgakıran Kimdir?

Yarışmanın dikkat çeken isimlerinden birisi olan Alkan Dalgakıran, performansı ve sesi ile beğeni toplamıştı. Seda Sayan ile birlikte yoluna devam etmiş olan Alkan Dalgakıran, sezonu birinci bitirmişti.

2021-2022 sezonu Hasan Koçak

Hasan Koçak kimdir: 2021 - 2022 yarışmasının haftalardır mücadele ettiği O Ses Türkiye'de şampiyon belli oldu. Son 2'ye Oğuzhan Koç'un takımından Hasan Koçak ve Beyazıt Öztürk'ün takımından Devrim Seyrek kaldı. Yapılan oylamanın sonucunda ise şampiyon Hasan Koçak oldu.

Gelmiş geçmiş tüm O Ses Türkiye şampiyonlarını derleyen bu içerik magazinhaberleri.com tarafından hazırlanmıştır.

Geçmişten Günümüze O Ses Türkiye Şampiyonları