Gülay'dan olay itiraflar... Cezaevindeki bir mahkum ile evlilik yaptım!

TAKİP ET

Türk dizi tarihine adını altın harflerle yazdıran, şimdiden kült olmuş bir sürü yapımıyla önemli isim senarist-yapımcı Birol Güven, buğulu sesi ve içten yorumuyla 'Cesartin Var mı Aşka?' diyerek yıllar önce en doğru soruyu soran, binlerce genci romantizme boğan, güzel gözlü şarkıcı Gülay 360 Derece Emelce'nin konuklarıydı.

Türk dizi tarihine adını altın harflerle yazdıran, şimdiden kült olmuş bir sürü yapımıyla önemli isim senarist-yapımcı Birol Güven, buğulu sesi ve içten yorumuyla “Cesartin Var mı Aşka?” diyerek yıllar önce en doğru soruyu soran, binlerce genci romantizme boğan, güzel gözlü şarkıcı Gülay 360 Derece Emelce’nin 20 Ekim Cuma günkü konuklarıydı.

“En büyük reytingleri, reytingleri bilden aldık...”
Modern hayatla bir meselem var diyen Birol Güven; “Geriye dönüp yaptığım işlere baktığımda modern hayatla bir problemim var, alışamadım bir türlü” diye ekledi. Hayat tuzaklar kuruyor o tuzaklara düşmeden nasıl yaşanırı anlatmaya çalıştığı kitabında “Ben önemsiz şeylerle uğraşıyorum. Mahalle hayatları ile anlatıyorum, hikayelerimi. Çok önemsiz şeyler uzmanıyım.”dedi.

Güven sözlerine; “Sabah erken kalkan biriyim. Sabah uyanıp çok güzel şeyler yazdım, hep.
Hayat bilmediklerini öğretiyor, insana. Biz “Çocuklar Duymasın” döneminde reytingleri bilmiyorduk. En büyük reytingleri, reytingleri bilmediğimiz dönemde aldık. Şimdi herşeyi biliyoruz ama öyle reytingler yok. ‘Çocuklar Duymasın’da kendimi ve çocukluğumu yazdım. Ben kalabalık bir ailede yaşadım ve yaptığım projelerde bunlar yansır mutlaka.devam etti. Televizyon ve sinemada doğru yok doğrular var diyen Güven, hayatta hiç birşey gerçek kadar ilginç değil “dedi.

“Ceza evindeki bir mahkum ile evlilik yaptım”
Asıl mesleği diş teknisyenliği olan şarkıcı Gülay, uzun süren sessizliğini Emel Müftüoğlu’na bozdu. “Kendime ve arkadaşlarımın dişlerini tedavi ediyorum En son 2000 senesine kadar tam anlamıyla diş tedavisi yaptım.“ dedi. Para benim için araç diyen Gülay, öyle olmasa popüler kültüre hizmet ederdim. 95 yılında cesaretin var mı aşka şarkısı ile müzik dünyasını kasıp kavuran Gülaty, şanslıydık biz. Şuan yeni çıkan arkadaşlarıma Allah yardım etsin dedi.

Karşımdaki insanın bana güven vermeshayatta tedavi oluyorsun.
Bir iki diziye konuk oyuncu olarak katılan Gülay, ben hep komedi oynamak isterdim dedi. gerekiyor ki, kıskançlık yapmam gerekmesin diye konuştu. Hayatımıza doğru insanlar koyunca

Şeffaf bir hayatım var ama kimseye de söyleme gereği duymadım.
Ceza evindeki bir mahkum ile evlilik yaptım. Bir aşk vakası bu. Çok aşıktım birine. Ama birlikte olmamamız gerekiyordu. Sonu belliydi. Çok sevmeme rağmen ayrılmamız gerekiyordu. Bir daha bana dönmemesi için biriyle olmam gerekiyordu. Başka biriyle de olamayacağına göre en ideal aday cezaevinden biriyle olaibilirdi. Bana hayran olan biriyle evlendim. Tamamen formalite evliliğiydi. ,

gülay