Kanal D Sadakatsiz yeni bölüm saat kaçta? Sadakatsiz bugün var mı!

TAKİP ET

Geçtiğimiz hafta yayın arası veren Sadakatsiz Dizisi 52. bölümüyle 16 Mart Çarşamba günü (bugün) saat 20:00'de yeni bölüm ise saat 21:00'de yayınlanacak.

Sadakatsiz yeni bölüm ne zaman yayınlanacağı merak ediliyor. Sadakatsiz dizisi geçtiğimiz hafta yayınlanmayınca sosyal medyada gündem olmuştu. Dizi severler sadakatsiz dizisi yeni bölüm bu akşam var mı? sadakatsiz dizisi yeni bölüm saat kaçta? gibi sorularının yanıtlarını arıyorlar.
Dizinin tekrarı ardından yayınlanan Sadakatsiz dizisinin 52. Bölüm Fragmanı ise şok üstüne şok yaratmıştı. 
Sadakatsiz 52. Bölüm Fragmanında Asya ve Volkan arasında yaşananlar herkesi şoke ediyor! Asya'nın Volkan'a yakın davranması kafaları karıştırırken, bu duruma şahit olan Derin gördüğü manzara karşısında donup kalıyor! Peki tüm bu olanlar Asya'nın planının bir parçası mı? yorumları yapıldı. 

Sadakatsiz yeni bölüm fragmanı 
https://www.youtube.com/watch?v=qjmIGm7OYc8 
Sadakatsiz Yeni bölüm Fragmanda Asya ile Volkan yakınlaşması her ne kadar izleyenleri şok etsede asıl şok fragmanın sonunda oluyor ve Derin eve giriş yapıyor. Yeni bölüm çok heyecan dolu olacağa benziyor. Sadakatsiz yeni bölümüyle 16 Mart 2022 Çarşamba saat 20:00 de KanalD'de!

Kanal D Sadakatsiz yeni bölüm saat kaçta Sadakatsiz bugün varmı