Kenan Işık İyileşti mi? Gülben Ergen'den Kenan Işık Açıklaması

TAKİP ET

Kenan Işık 2014 yılında geçirdiği talihsiz bir kaza sonucu bitkisel hayata girmişti. Gülben Ergen'in Kenan Işık ile ilgili sözler sonrası birçok kişi, Kenan Işık'ın sağlık durumu nasıl? Kenan Işık iyileşti mi? sorularının cevaplarını aramaya başladı.

Gülben Ergen, Kanal D'de katıldığı 2. Sayfa programında, dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Ergen, 2001 yılında yayın hayatında başlayan ve o dönem epey ilgi çeken dizisi Dadı'daki rol arkadaşı Kenan Işık ile ilgili de konuştu. 

Kim Milyoner Olmak İster programının sunucusu, oyuncu, sunucu ve eski gazeteci Kenan Işık, 2014 yılında geçirdiği talihsiz bir kaza sonucu bitkisel hayata girmişti. Uzun süre tedavi gören Kenan Işık ile ilgili olarak ocak ayında konuşan eşi Beril Işık, Kenan Işık'ın bitkisel hayattan çıktığını, söylenenleri duyup teki veremediğini söylemişti. 

Beril Işık o gün şu açıklamayı yapmıştı:
“Yoğun bir şekilde fizyoterapi ve ergoterapi görüyor. Bakışlarıyla etrafındakini takip edebiliyor. Artık gözleriyle iletişim kurabiliyor. Tekerlekli sandalyesinde kimi zaman bütün gün oturuyor. Vücudunu artık tamamen kendisi tutabiliyor, dik durabiliyor. Daha önce bunların hiçbirini yapamıyordu.”

Eski rol arkadaşı Gülben Ergen, katıldığı canlı yayında kendisine Kenan Işık ile ilgili yöneltilen sorunun ardından, Kenan Işık'ın eşiyle konuştuğunu dile getirdi. Kenan Işık'ın sağlık durumuyla ilgili açıklama yapan Gülben Ergen, 'yaşadığını ve nefes aldığını biliyoruz' dedi.

Ergen şöyle Kenan Işık hakkında şunları söyledi;
"Bizzat arayamıyoruz, eşiyle konuşuyoruz. Yaşadığını ve nefes aldığını biliyoruz. Keşke keyiflenebilecek bir hal alsa. Keşke yaşama sevinci verebilsek. Mehmet Al Erbil'den de aynı şekilde Sezin'den haber alıyorum. O da hastaneye gidip geliyor. Bu süreç normal hastalar için de çok zor bir süreç. Şikayete etme hakkımız yok." dedi.