Kuqla Cafe Restorant'a görkemli açılış

TAKİP ET

Kaliteli hizmet anlayışını, zengin ve eşsiz menüsüyle Samsunlularla buluşturan Kuqla Cafe ve Restorant muhteşem bir açılış töreniyle hizmete girdi.

Karadeniz Bölgesi ve Samsun’da hizmet sektöründe profesyonel girişim ve yatırımlarla adından söz ettiren iş adamı Turan Paşaoğlu, yeni yatırımı Kuqla Cafe Restorant’ı Samsunlularla buluşturdu. 
Kaliteli ve güler yüzlü hizmet anlayışı, zengin ve eşsiz menüsüyle Samsunluların yeni adresi olan Kuqla Cafe Restorant’ın açılışına Vezirköprü Kaymakamı Kudret Kurnaz, TÜGİK Yönetim Kurulu Üyesi ve Samsun Genç İş Adamları Derneği (SAMGİAD) Başkanı Savaş Gömeç, iş adamları ve çok sayıda Samsunlu katıldı. 

İDDİALI MEKANALARA İMZA ATIYORA
çılışta konuşan TÜGİK Yönetim Kurulu Üyesi ve SAMGİAD Başkanı Savaş Gömeç, “Turan ağabeyimin yatırımını tebrik ediyorum. 10 yıla yakındır işletme sektöründe yatırım yapmaya devam ediyor. İddialı mekanlar ortaya koyuyor. Kuqla ailesi olarak çok ciddi şekilde hizmet verecek. Ekonominin bu kadar durgun olduğu bir dönemde, istihdam yaratmak için çıktığı yolda çok teşekkür ediyoruz. Bu dönemler cesaret gerektiren dönemlerdir. İş adamı görevi gerekliliğini yerine getirdiği için Samsun Genç İş Adamları Derneği adına teşekkür ediyorum. Kendisine bol kazançlar nasip olsun ki, güzel yatırımlarla istihdam yaratsın” diye konuştu. 

CESARETLİ BİR İŞLETMECİ
Vezirköprü Kaymakamı Kudret Kurnaz ise “Turan kardeşimi çok uzun yıllardır tanıyorum. Ordu’da görev yaparken, ilk işletmecilik faaliyetini Ordu’da gerçekleştirmişti. Biz de o zaman tanışmıştık. Benim tanıdığım en cesaretli işletmecilerden birisidir. Bu zamana kadar kaçıncı işletme oldu, saymayı bıraktım. Ülkenin içerisinde durgun ekonomik durumdan içerisinde bile ciddi yatırımlar yapmasından dolayı tebrik ediyorum. Müessesenin hayırlı olmasını diliyorum. Bunun devamı gelecektir” ifadelerini kullandı. 

Kuqla Cafe Restorant