MasterChef'te dokunulmazlık oyununu hangi takım kazanacak?

TAKİP ET

MasterChef Türkiye 94. Bölüm Dokunulmazlık oyununu hangi takım kazanacak? MasterChef Türkiye 94. Bölüm Sütlü Tatlıları Hangileri?

MasterChef Türkiye 94. Bölüm Bu akşam Dokunulmazlık oyununu ile kıran kırana bir yarış ile ekrana gelecek. Yarışmacılar bu akşam konsept olarak sütlü tatlı yapacaklar. 

MasterChef Türkiye 94. Bölüm Bu akşam saat 20:00'te TV 8 ekranlarında yayınlacak.

Somer Sivrioğlu, Danilo Zanna ve Mehmet Yalçınkaya'nın jüri koltuğunda oturduğu, Acun Ilıcalı'nın yapımcısı olduğu MasterChef Türkiye bu akşam 94. bölümüyle yine nefesleri kesecek. 

94. Bölüm de; Kaptanlık düellosunu kadın budu köftesiyle kazanan Hasan kendi takımından istediği bir oyuncuyu ve kırmızı takımdan istediği bir oyuncuyu o yemekte karşısına koymak istediği oyuncuyu belirleyecek. 
Şef Mehmet Yalçınkaya da bu bölümde konseptin sütlü tatlılar olduğunu açıkladı. 

İşte MasterChef Türkiye 94. Bölüm Sütlü Tatlıları
Kadayıflı muhallebi tarifi, Creme Brulee (Krem Brüle tarifi), Keşkül tarifi, supangle tarifi, krem karamel tarifi, sütlaç tarifi ve Trileçe tarifi tatlı isimlerinin açıklamasından sonra tv karşısında da izleyiciler, 
Kadayıflı muhallebi nasıl yapılır? Creme Brulee (Krem Brüle) nasıl yapılır? Keşkül nasıl yapılır? supangle nasıl yapılır? krem karamel nasıl yapılır? sütlaç nasıl yapılır? Trileçe nasıl yapılır? tatlıların tariflerini bulmak için sosyal medya da araştırmalar yapıyorlar. Heyecan dorukta bu akşam hangi takım kazanacak izleyip göreceğiz.

MasterChef Türkiye 94. Bölüm Sütlü Tatlıları