Melis Kalkavan ve Murat Erdoğan dünyaevine girdi

TAKİP ET

Cumhuriyet Halk Partisi 24. Dönem Milletvekili İhsan Kalkavan geçirdiği rahatsızlık nedeniyle evinde tedavi görüyor, sağlık problemlerinden dolayı dışarı çıkamıyordu. Kalkavan, kızı Melis'in nikah merasimine katılmak için aylar sonra dışarı çıktı. Kalkavan'ı gören sevenleri ona büyük ilgi gösterdi.

CHP Samsun eski Milletvekili İhsan Kalkavan'ın kızı Melis Kalkavan OMÜ Konukevi'nde gerçekleştirilen nikah tören ile evlendi. 

CHP 24. Dönem Samsun Milletvekili İhsan Kalkavan'ın kızı Melis Kalkavan, Doç. Dr. Murat Erdoğan ile hayatını birleştirdi. 
Geçtiğimiz yıl geçirdiği rahatsızlığın ardından kızı Melis Kalkavan'ın mutlu gününe tanıklık eden İhsan Kalkavan'a ilgi yoğun oldu.

Hakem Mete Kalkavan'ın kızkardeşi olan diş hekimi Melis Kalkavan ile 19 Mayıs Üniversitesi'nde olan Ortopedist Doç. Dr. Murat Erdoğan, OMÜ Konukevinde nikah töreninde dünya evine adım attı.

KÖKTAŞ'TAN DUYGULANDIRAN KONUŞMA

Baba Kalkavan'ın Samsun'daki her düğüne, cenazeye, hasta ziyaretine iştirak ettiğini dile getiren ve hastalığı boyunca kendisiyle yakından ilgilenen AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, katılımcılara duygusal anlar yaşattı.
CHP'nin mevcut yönetiminden yalnızca CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ordu Milletvekili Seyit Torun katılırken, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu telgraf göndererek, çiftin evliliğini kutladı.

Gazeteniz Olsun.com olarak, Kalkavan ve Erdoğan ailelerini tebrik eder, genç çifte mutluluklar dileriz.

Melis Kalkavan