Mucize Doktor'da Ayrılık Üstüne Ayrılık

TAKİP ET

Mucize Doktor dizisi kaldığı yerden devam etmek için kolları sıvamışken peş peşe ayrılıklar, seyircisini hüsrana uğrattı.

Mucize Doktor'da Kıvılcım rolünü üstlenen oyuncu Özge Özder'le birlikte diziye sonradan Damla karakteriyle eklenen Merve Dizdar'ın oyuncu kadrosundan çıkarılması izleyici kitlesini hayrete düşürdü. 

Diziye farklı bir soluk getiren her iki oyuncunun da senaryo gereği hikayelerinin son bulmasından ötürü ayrıldıklarının bilgisine ulaşılmakla beraber, Mucize Doktor'un hangi bölümünden sonra artık dizide olmayacakları için henüz bilinmiyor.

Mucize Doktor dizi projesinin artık kadrosunda yer almayacak oyuncu Özge Özder sosyal mecra üzerinden duyuruda bulunarak kendi kararı olmadığını belirtti. 

Dizinin tutkunlarından aldığı tepkilerin akabinde Twitter hesabı aracılığıyla açıklama gerçekleştiren Özge Özder, ekipten kendi arzusuyla ayrılmadığının özellikle altını çizerek “Çıkan haberlerde ki ‘ayrıldı’ başlığı çok yanıltıcı. Karar benim değil ve sizden çok daha fazla üzgünüm” dedi.