Mucize Doktor Doktor Ela gündem oldu

TAKİP ET

Mucize Doktor dizisine konuk olan Yasemin Özilhan diziseverlerin gündeminde yer almaya devam ediyor.

Doktorlar dizisinde 'Doktor Ela' karakterini canlandıran Yasemin Ergene, 10 yıl sonra aynı karakter ile Mucize Doktor dizisine dahil oldu. Bu akşamki bölümü seyredenler Ela'nın soyadının değişmediğini ve Ela Altındağ olarak hayatına devam ettiğini gördü. Söz konusu ayrıntı sosyal medyada da gündem oldu.
Mucize Doktor'daki dikkat çeken ayrıntı sosyal paylaşım sitesi Twitter'da da gündem oldu. Birçok sosyal medya kullanıcısı "Doktor Ela" etiketiyle söz konusu ayrıntıya dair paylaşım yaptı.
Daha önce "Aşk Oyunu" ve "Doktorlar" gibi başarılı projelere imza atan ve oyunculuk kariyerini noktalayan Özilhan, yıllar sonra kamera karşısına geçerek hayranlarını heyecanlandırdı. Peki, Yasemin Özilhan kimdir kaç yaşındadır? İşte, Yasemin Ergene Özilhan'ın hayatına ilişkin bilgiler.
Doktorlar dizisinde Doktor Ela karakteri ile üne kavuşan Yasemin Özilhan, oyunculuk hayatını noktaladıktan yıllar sonra ilk kez bir dizide yer aldı. Mucize Doktor'a daha önce canlandırdığı Ela karakteri ile giriş yapan oyuncu, dizinin son bölümüyle beraber hayatı araştırılan isimler arasında yer aldı. Peki, Yasemin Özilhan hangi dizilerde oynadı? İşte, Yasemin Özilhan'ın biyografisi.

YASEMİN ÖZİLHAN KİMDİR?
22 Ocak 1985'te Almanya'nın Hamburg şehrinde dünyaya geldi. İstanbul Bilgi Üniversitesi Halkla İlişkiler Bölümü mezunu Ergene, Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde oyunculuk eğitimi aldı.
"Aşk Oyunu" dizisinde "Ekin Serbest Teksoy" ve "Doktorlar" dizinde "Ela Altındağ" karakteri ile tanınmıştır.
16 Temmuz 2011'de İzzet Özilhan'la dünyaevine girdi. Bu evlilikten; Emine isminde 2012 doğumlu ve Ela isminde 2013 doğumlu iki kız çocuğu vardır.
Kariyeri boyunca; "Koçum Benim", "Çocuğun Var Derdin Var", "Aşk Oyunu", "Doktorlar", "Babam Olacak Adam" gibi dizileri ve "Vizontele Tuuba" adlı sinama filminde yer aldı.
Ünlü oyuncu, bir röportajında eşi ile tanışma hikayesini şöyle anlatmıştı;
"İzzet Coca-Cola ile ilgilenmek için bir dönem Moskova’da yaşamış. Şirket, lojmanında küçük bir daire vermiş. Küçük de bir televizyonu varmış ve orada benim 3-4 bölüm yayımlanan ‘Aşk Oyunu’ dizimi izliyormuş. Karıncalı karıncalı... Beni görüp beğenmiş. Çevresine sormuş “Nasıl ulaşabilirim” diye, ortak tanıdık çıkmamış. Dizi kalkınca ben ‘Doktorlar’ kadrosuna girdim.
İzzet de izin gününde İstanbul’a geliyor. Televizyon izlerlerken babası diyor ki “Oğlum bak bu ‘Doktorlar’ dizisi bizim hastanede çekiliyor.” İzzet bakıyor, beni görüyor. “Ben de bu kızı arıyordum” diyor. Ablası Türkan Abla hastanenin genel müdürü. Ertesi gün İzzet hastaneye geliyor ve tanışıyoruz."

Yasemin Özilhan