Müge Anlı İle Tatlı Sert Ne Zaman Başlayacak?

TAKİP ET

Müge Anlı, bugün 2. Sayfa programına verdiği röportajda, korona salgını sürecinde yerleri silmekten 9 kilo verdiğini söyledi.

ATV'de uzun yıllardır Müge Anlı ile Tatlı Sert programını yapan Anlı, kızı ve annesiyle karantinada. Müge Anlı, Kanal D ekranlarında yayınlanan Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa programının sorularını yanıtladı.

Bir süredir ekranlarda görünmeyen Müge Anlı, Kanal D'de yayınlanan 2. Sayfa programına konuk oldu. Müge Anlı, merak edilen sorulara canlı yayında cevap verdi. 

"YER SİLMEKTEN 9 KİLO VERDİM"
Kendisine gönderilen sorulara evinin salonunda çektiği video ile cevap veren Müge Anlı, "Karantinada temizlik yapıyor musun?" sorusuna "Temizlik yapıyorum tabi. Ben annem temizlik yapmasın diye yapıyorum. Evde bir iş bölümü yaptık; annem yemek yapıyor, ben de genelde yerleri siliyorum. Bu yerleri silme mevzusu benim çok hoşuma gitti. Bu müthiş bir spormuş. Yer silmekten 9 kilo verdim. Ben paspasla değil elimle yerleri siliyorum. Hayatım boyunca ev işi yapanlara saygı duyuyordum şimdi daha çok duymaya başladım. Ama ev işi çok nankörmüş; yemek yapıyorsun bitiyor, temizlik yapıyorsun ertesi gün yine kirleniyor. Programda bile bu kadar yorulmuyorduk biz" dedi.

İşte Müge Anlı'nın söylediklerinden bazıları:
- Program bize merhameti, sevgiyi, insan hayatının ne kadar önemli olduğunu öğretiyor. Hayatta üzüntüler de var. Çok güzel kavuşmalar da var. Biz bir çok duyguyu o programda yaşıyoruz. Üzüntüleri atlatmanın en güzel yolu bu sanırım...

- Suçlunun kokusunu uzaktan almıyorum. Suçlu olan programa gelsin gelmesin kendini belli ediyor. Bir insan yalan söylüyorsa, bunun bir nedeni vardır. Yalancı insan benim bu dünyada en korktuğum insandır. İzleyicilerim de en az benim kadar tecrübeliler. 10-15 dk'dan sonra her şey ortaya çıkıyor.

- Benim ilk lisansım Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi. Hukukta yüksek lisans yaptım. Sonra tarih bitirdim, şimdi sosyoloji okuyorum. Arkadaşlarım bana 'Boş vakitlerinde ne yapıyorsun, üniversite mi bitiriyorsun' diyorlar. Sosyolojiyi bitirdikten sonra hukuk okur muyum? Okuyabilirim...

-30 senedir tv sektöründeyim. Programlar başlar, biter. Asıl olan insan yaşamı. Bu programda hiç olmaz denilen şeyleri yaptık. Olmaz denilen projeleri ürettik. Sevgi izi onların başıydı. 'Ölsem de benden sonra kalacak, devam edecek bir şey var. Çok şükür'dedim. Benden sonra bu projelerin devam etmesi için bir hazırlık içindeyim. Dernek olur, vakıf olur...

Program bittikten sonra elime örgümü almak istiyorum. Kızım torunlarıyla gelsin. Onlara kestane pişireyim... Ben çok sıradan bir insanım, yaptığım iş sıradışı.

-Çocuklara karşı işlenen suçlar aradan yıllar da geçse unutulmuyor. O yara hep kanıyor.

MÜGE ANLI İLE TATLI SERT NE ZAMAN BAŞLAYACAK?
-Ekrana ne zaman döneceğimin cevabını Sayın Sağlık Bakanımız verecek. Umarım en kısa sürede ekrana çıkacak ve 'şu kurallar çerçevesinde normalleşiyoruz' diyecek. Hazırlıklarımız tamam. Cumhurbaşkanımızın 'çifte bayram yaşayalım' sözleri beni çok umutlandırdı. İnşallah Ramazan Bayramı'nı 'bu illetten kurtulduk' açıklamasıyla karşılayalım.