Nur Ok ve Samet Gürcü nişanlandı

TAKİP ET

"Kendi hikayemizi yazmaya başladık..." diyerek evlilik yolunda ilk adımı adan Haber AKS TV Muhabiri Nur Ok ile Atakum Belediyesi Basın ve Yayın Müdürlüğü'nde görev yapan gazeteci Samet Gürcü nişanlandı. Gazetenizolsun.com ailesi olarak genç arkadaşlarımıza mutluluklar diliyoruz.

Atakum Belediyesi Basın ve Yayın Müdürlüğü'nde görev yapan gazeteci Samet Gürcü ve Haber AKS TV Muhabiri Nur Ok, evliliğe ilk adımı atarak nişanlandı. Çiftin nişan yüzüklerini Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı taktı.

YÜZÜKLERİ BAŞKAN TAŞÇI TAKTI

Samsun'un genç gazetecilerinden Atakum Basın ve Yayın Müdürlüğü'nde görev yapan Samet Gürcü ile Haber AKS TV Muhabiri Nur OK, bu akşam Yalı Cafe'de yapılan muhteşem nişan töreniyle evliliğe ilk adımı attılar. Genç çiftin nişan törenine katılarak yüzüklerini takan Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı;'Allah tamamına erdirsin. Gürcü ve Ok ailelerini kutluyorum.' dedi.

EVLİLİĞE İLK ADIMI ATTILAR

Genç çiftlerin mutlulukları yüzlerinden okunurken, salona gelen davetlilerle tek tek ilgilendiler. Her iki gencin gazeteci olması nedeniyle Samsun'un bazı yerel ve ulusal temsilcileri genç çifti bu özel gecede yanlız bırakmadılar. Gürcü ve Ok yaptıkları açıklamada;'Bu gece evliliğe ilk adımımızı attık. Bizleri bu anlamlı ve özel günümüzde yanlız bırakmayan sevdiklerimize teşekkür ediyoruz.' diye konuştular.