Oleg Cassini Samsunlu kadınların kalbini çaldı

TAKİP ET

Birbirinden zarif gelinlik ve abiye tasarımlarıyla hayalleri gerçeğe dönüştüren Oleg Cassini, Piazza AVM'deki mağazasıyla Samsunlu kadınların da kalbini kısa sürede çalmayı başardı.

Birbirinden zarif gelinlik ve abiye tasarımlarıyla hayalleri gerçeğe dönüştüren Oleg Cassini, Piazza AVM’deki mağazasıyla Samsunlu kadınların da kalbini kısa sürede çalmayı başardı. 

Her zevke ve vücut tipine uygun yüzlerce modelin bulunduğu Oleg Cassini tasarımları, şimdi yüzde 30’a varan indirim fırsatıyla daha da çekici. Samsunlu tarz sahibi kadınlar, Oleg Cassini’yi ziyaret ederek, hayallerindeki mükemmel gelinliğe ya da yılbaşı akşamı giyecekleri şık bir abiyeye anında kavuşabilirler.

Monako Prensesi Grace Kelly ve First Lady Jacqueline Kennedy gibi pek çok ünlü stil ikonu için hazırladığı kostüm ve tasarımlarla adını moda tarihine altın harflerle yazdıran Oleg Cassini’nin mirası günümüzde birbirinden zarif gelinlik ve abiye koleksiyonları ile yaşamaya devam ediyor. Yarım asırlık bu Amerikan markası bugün eşsiz tasarımları ile tüm dünyada 400’den fazla mağazada satılıyor. Oleg Cassini’nin koleksiyonları, alanında usta tasarımcılar tarafından her yaştan, her vücut tipinden ve her zevkten kadına hitap edecek şekilde tasarlanıyor. Koleksiyonlarda hem klasik tercihlere, hem de dünyadaki en son trendlere dokunan yüzlerce farklı modele yer veriliyor. Oleg Cassini sayesinde kadınlar hayallerindeki tasarımları en hızlı şekilde ve uygun fiyatlarla gardırobuna ekleyebiliyor. Üstelik şimdi yüzde 30’a varan indirim fırsatıyla birbirinden şık Oleg Cassini modellerine çok daha kolay ulaşmak mümkün oluyor.

Hayalinizdeki gelinliği burada bulabilirsiniz
Piazza AVM’deki Oleg Cassini mağazasında Samsunlu kadınları harika gelinlikler bekliyor. Hayallerdeki kadar büyüleyici Oleg Cassini gelinliklerde, romantik ve klasik kesimlere modern dokunuşlar ve hareketli detaylar eşlik ediyor. Bu sezon gelinlerin ışıl ışıl görünmesini sağlayacak bezemeler, cesur ve çekici detaylar dikkat çekiyor. İllüzyon efektler, düşük omuzlar ve ekleme-çıkarma etekler karşımıza çıkmayı sürdürürken, yaka ve sırtta derin dekolteler, büyük fiyonklar, pelerinler, uzun kuyruklar ve uçuşan duvaklar da yepyeni trendler içerisinde yer alıyor.

Oleg Cassini’nin en önemli özelliklerinden biri de, uzun provalar veya bekleme süreçleri olmadan gelinliğinizi aynı gün içerisinde evinize götürebiliyor oluşunuz. Eğer tadilata ihtiyaç varsa, uzman terzi kadrosu gerekli değişiklikleri ve eklemeleri yaparak, maksimum 1 hafta içinde teslim ediyor.

Işıl ışıl abiyelerle mükemmel görünün
Nişan, mezuniyet, parti gibi organizasyonların tümüne uygun abiyeler içerisinde uzun ve ihtişamlı modellerden mini ve hareketli modellere kadar pek çok seçenek bulunuyor. Bu sezon daha önce hiç olmadığı kadar zengin renk tonları öne çıkıyor. Kırmızı, fuşya, mor, yeşil gibi iddialı renklerin yanı sıra şampanya, somon, mint yeşili, pudra pembesi gibi pastel tonlar da koleksiyon içinde yer alıyor. Üç boyutlu işlemeler, dev çiçek desenli kumaşlar ve zarif detaylarla zenginleştirilmiş mini ve dizüstü kesimler yine ön planda.

Yılbaşı gecesi için en şık abiye alternatifleri
Öte yandan yılbaşı gecesine hazırlananlar ve kendini şık bir yılbaşı hediyesiyle şımartmak isteyenlere hitap edecek çok sayıda model de bulunuyor. Oleg Cassini’nin önerisi lacivert, koyu yeşil ve şarap rengi tonlarındaki abiye tasarımları… Hareketli bir parti için boyundan askılı veya straplez modern mini modeller, şık bir davet için ise maksi etekler ve dizde kesimleri tercih edebilirsiniz. Dantel ve taşlı işlemeli modeller de o özel geceye ışıltı katabilir.

Aksesuarlar da Oleg Cassini’den
Oleg Cassini’de abiye ve gelinlik koleksiyonlarına ek olarak, son dönemde trend hale gelen aksesuarları da bulmak mümkün. Tül ve incilerle süslü vualetler, kristal taşlı taçlar, dantel saç bantlar ve ışıltılı tokalar duvağa alternatif arayan ya da duvağını tamamlayıcı bir son dokunuş yapmak isteyenlere çok çeşitli seçenekler sunuyor. 

Samsunlu kadınlar bu büyülü dünyayı çok sevdi
Oleg Cassini’nin büyülü dünyası, son bir yıldır Samsun Piazza AVM’deki mağazasında, Samsunlu kadınlarla da buluşuyor. Siz de hayatınızın en özel günlerinde eşsiz ve etkileyici görünmek istiyorsanız, tarz sahibi kadınların beğenisini toplayan Oleg Cassini mağazasını ziyaret etmeyi unutmayın.

Oleg Cassini Samsun Piazza AVM: 0362 290 32 32