Özbek ve Çebi ailelerinin mutlu günü

TAKİP ET

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş yeğeni Ensar Çebi ile Özge Özbek düzenlenen nişan merasimi ile evliliğe ilk adımı attı.

Ayla ve (Merhum) Üstün Özbek'in biricik kızı ile Ayşe ve Önder Çebi'in kıymetli oğlu Ensar İskele Düğün Salonu'nda düzenlenen muhteşem merasimle nişanlandı.
AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş ve İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Özge ve Ensar'ın nişan yüzüklerini takarak "Hayırlı olsun, Rabbim tamamına erdirir inşallah." diyerek kurdaleyi kestiler.

Özbek ve Çebi ailelerinin mutluluklarına ortak olmak için uzaktan yakından gelen herkese hoşgeldiniz diyerek bir konuşma yapan AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, "Özge kızımız ve yeğenim Ensar oğlumuz nişanlanmak üzere evliliğe giden ilk adımı attılar. Cenab-ı Allah tamamına erdirsin inşallah. Kendilerine bu çıkmış oldukları yolda sağlık, sıhhat ve mutluluklar diliyorum. Buradan doğan hısımlığında her iki aile için hayırlı olmasını temenni ediyorum." dedi.

İlk danslarını yapan Ensar ve Özge çifti daha sonra nişan pastalarını kestiler. İş arkadaşları ile hatıra fotoğrafı çekinen mutlu çift merasimlerine katılan herkese teşekkür ettiler.