Sadakatsiz 53. Bölüm Fragmanı yayınlandı! Sadakatsiz yeni bölüm var mı?

TAKİP ET

Sadakatsiz 53. Bölüm Fragmanı yayınlandı. Sadakatsiz yeni bölüm de şok üstüne şok yaşanacak. Asya'nın intikam için yeni oyunu ne? Volkan Derin'i küvette boğmaya mı çalışacak. Sadakatsiz yeni bölümüyle 23 Mart Çarşamba KanalD'de yayınlanacak.

Sadakatsiz 53. Bölüm Fragmanı yayınlandı. Fragmanda derya ile konuşan Asya intikam almaya devam edeceğini söylüyor. Oyunu sertleştireceğini söyleyen Asya Volkanı'ı oyuna getiriyor. Asya'nın intikam için yeni oyunun da oğlu Ali'nin anahtarının kaybolduğunu Volkan'a söylüyor. Anahtarı Derin'e soran Volkan aldığı cevap sonrası yaptığı hareket ise fragramı izleyenleri şok ediyor.
Volkan, Derin'i kuvette boğmaya çalışması ise izleyenleri şok üstüne şok geçirttiriyor. Sadakatsiz 53. Bölüm Fragmanı'nı dizinin youtube kanalında izleyebilirsiniz.

Sadakatsiz yeni bölüm 23 Mart Çarşamba saat 20:00 de kanal d ekranlarında.

Sadakatsiz dizisi için youtube kanalında birbirinden ilginç yorumlar yapıldı
Derin geberirken, Volkan'ında ayağı kayıp, düşüp, yere kafasını vursa ve Gönül bu haberi duyunca kalp krizi geçirip ölse müthiş bir combo olur dizide.

Volkan muhtemelen küvet sahnesini hayal ediyor ama Asya bunu gözü kapalı yapabilir intikamını merakla bekliyorum.

Asya umarım gaza gelip tüm Tekirdağ'ı haritadan silmezsin.

"Aldatılan kadının öfkesi cehennem ateşinden beterdir.." Asya'nın intikamı asıl şimdi başlıyor bu söz şimdi değer kazanacak.. Volkan psikopatlığını konuşturup Derin'i boğması ayrı güzel..

Volkanın derini suya batırdığı sahne Asya'nın hayali bence. Umarım bu intikam işinin sonunda yine Asya kaybeden taraf olmaz. Bir de bu sezon son sezon olmalı, sonunda Asya mutlu olarak arasın yanına gitmeli.

Aras hayatındayken Volkanın tüm hatalarını görmezden gelip umursamaz tavır takınırken birden bire intikamcı Asya tavırları çok çelişkili.

sadakatsiz yeni bölüm ne zaman