Sadakatsiz Asya'nın yeni planı ne? Derin Volkan'a ne diyecek!

TAKİP ET

Kanal D'nin sevilen dizisi Sadakatsiz'in 52. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Asya ve Volkan'ı uygunsuz şekilde yakalayan Derin'in tepkisi ne olacak?

Başrollerini Cansu Dere, Caner Cindoruk, Melis Sezen ve Berkay Ateş’in paylaştığı Sadakatsiz'de Asya ve Volkan arasında yaşananlar herkesi şoke ediyor. Sadakatsiz dizisi yeni bölümüyle 16 Mart Çarşamba KanalD'de yayınlanacak.
Hastanede yaşadığı problem karşısında gerçeği ortaya çıkarmaya kararlı olan Asya’nın hamlesi, herkesi ters köşeye düşürür.
Aras'tan ayrılan Asya'nın Volkan'a yakın davranması kafaları karıştırırken, bu duruma şahit olan Derin gördüğü manzara karşısında donup kalıyor! Peki tüm bu olanlar Asya'nın planının bir parçası mı?


Dizinin yakın takipçileri, "Derin'in babamı öldüren kadının yanında aşk tazelemene inanamıyorum Volkan demesi kulaklarımda çınladı." "Volkan onu nasıl derinle aldattıysa asyaya ne yaşatıysa yaşadıysa asyada derine aynısını yaşatacak yaşayacak o hissi hisedecek asya'nın bundan güzel bir intikam olur mu bundan güzel bir intikam asla olamaz düşünülmez asya'nın aldığı en güzel intikam bundan güzel bir intikam olamaz.. " yorumları yaparken sadakatsiz yeni bölümde neler olacak merakla bekleniyor.

Sadakatsiz son bölümde neler olmuştu?
Hastanede yaşadığı problem karşısında gerçeği ortaya çıkarmaya kararlı olan Asya'nın hamlesi, herkesi ters köşeye düşürür. Asya'nın aklına soktuğu şüphe Derin'i Volkan ile yüzleşmeye iterken, Gönül Asya'nın gidişine engel olmaya yine de kararlıdır. Ceren konusunda köşeye sıkışan Selçuk, Nil ile mutlu olabileceği bir çare arar. Derin'in tavrı Ali'yi babasıyla kalmak konusunda daha da güç bir duruma sokarken, yaşadığı bambaşka bir olay dengeleri bir kez daha değiştirir.

Sadakatsiz yeni bölüm ne zaman?
9 Mart Çarşamba günü ara veren Sadakatsiz dizisi yeni bölümüyle 16 Mart Çarşamba KanalD'de yayınlanacak.

Sadakatsiz Asyanın yeni planı ne Derin Volkana ne diyecek