Sadakatsiz bu akşam yok mu? Sadakatsiz neden yok? Sadakatsiz yeni bölüm ne zaman?

TAKİP ET

Cansu Dere ve Caner Cindoruk'un başrollerini paylaştığı Sadakatsiz dizisi Kanal D'nin bugünkü yayınında yer almamasının ardından dizi severler Sadakatsiz bu akşam yokmu? Sadakatsiz bu hafta neden yok? sorunu aramaya başladı.

Sadakatsiz bu akşam yok mu? Sadakatsiz 58. yeni bölüm bu hafta neden yok, ne zaman yayımlanacak?
Sadakatsiz dizisi 57. son bölümü geçtiğimiz hafta ekrana gelmişti. Sevenleri ise heyecanla 58. yeni bölümü bekliyor. Finale adım adım yaklaşan Sadakatsiz dizisi çarşamba yayın akışında yer almadı.
Cansu Dere ve Caner Cindoruk'un başrollerini paylaştığı Sadakatsiz dizisi Kanal D'nin bugünkü yayınında yer almamasının ardından dizi severler Sadakatsiz bu akşam yok mu? Sadakatsiz neden yok? Sadakatsiz neden ara verdi! sorularını aramaya başladı.


Sadakatsiz Dizisi bu hafta yayınlanmıyor. Kanal D yayın akışında Sadakatsiz Dizisi'nin olduğu saate Hızlı ve Öfkeli: Hobbs ve Shav adlı sinema filmini yayına veriyor.

27 NİSAN KANAL D YAYIN AKIŞI
18:45 Kanal D Ana Haber
20:00 Hızlı ve Öfkeli: Hobss and Shaw
22:45 Çok Güzel Hareketler 2
23:15 Kadir Gecesi Özel
04:45 Yabancı Damat

Kanal D ekranlarının fenomen haline gelen dizisi Sadakatsiz, 57. bölümü ile takipçilerinin beğenisine sunulmuştu. Öte yandan dizinin beklenen 58. yeni bölüm fragmanı da yayımlanmadı. Sadakatsiz dizisi 27 Nisan yayın akışında yer almadı. Bu nedenle bu hafta dizinin ekrana gelmemesi bekleniyor.
Sadakatsiz'in son bölümü kaldığı ve bu hafta ve bayram haftasında yayımlanmayacağı biliniyor.


Sadakatsiz yeni bölüm ne zaman?
Gazateci Birsen Altuntaş'ın haberinde, ''Neslihan Yeşilyurt’un yönettiği dizi bu hafta ve bayram haftası yayınına ara veriyor. Dizinin kalan 3 bölümü 11, 18 ve 25 Mayıs tarihlerinde seyirciyle buluşacak.'' ifadeleri yer aldı.

Sadakatsiz neden yok