Sadakatsiz Derin Melis Sezen diziden mi ayrılıyor? Asya'nın yeni intikam planı ne?

TAKİP ET

Sadakatsiz dizisinde heyecan dorukta. 53. bölüm fragmanını izleyenler büyük şok yaşadı. Fragmanda Volkan, Derin'i küvette boğmaya çalışıyor. Bunu gören izleyenler dizinin oyuncusu Derin yani Melis Sezen Sadakatsiz dizisinden ayrılıyor mu yorumları yaptı.

BBC’nin çok konuşulan Dr. Foster dizisinin uyarlaması olan Sadakatsiz’de Cansu Dere, Caner Cindoruk ve Melis Sezen, başarılı bir performans sergiliyorlar. Dizideki kadro beğeni toplarken, oyunculuklar da başarılı bulunuyor ve izleyiciden takdir görüyor.

Çarşamba günlerinin en çok izlenen dizileri arasında yer alan Sadakatsiz'in yeni bölüm fragmanı kafaları karıştırdı. Asya'nın intikam planları arasında sıkışan Derin Volkan'ın hedefi oldu. Başrol oyuncusu Melis Sezen diziden ayrılıyor mu?

Geçtiğimiz Çarşamba günü yayınlanan son bölümüyle büyük ses getiren Sadakatsiz dizisinin yeni fragmanı olay oldu. 

Volkan ve Asya'yı uygunsuz bir şekilde yakalayan Derin ne yapacak. Asya yeni planını Derya'ya anlatıyor. Oğlu'nun kayıp anahtarı üstünden Volkan'ı tuzağa çeken Asya, Derin'i büyük bir sonun içine atıyor.
Derin'i küvette boğmaya çalışan Volkan'ın durumu ne olacak. Volkan yoksa rüya mı görüyor. Hepsi daha fazlası Sadakatsiz yeni bölümü 23 Mart Çarşamba akşamı Kanal D'de.

DERİN'DEN (MELİS SEZEN) ÇARPIÇI AÇIKLAMALAR

televizyon gazetesi'nde yayınlanan habere göre; Yoğun çalıştıklarını ama fırsat buldukça da bu tür etkinliklere katıldığını söyleyen Melis Sezen, dizinin Derin’i olarak izleyiciyi heyecanlandıracak bazı açıklamalarda bulundu!

Sadakatsiz dizisinin hikayesinin değişimine dikkat çeken genç oyuncu, sette her şeyin iyi gittiğini sözlerine ekledi. Diziden önce Burak Sergen’in ardından Berkay Ateş’in ayrılmasıyla birlikte hikayede de bazı değişimler yaşanmaktaydı. Melis Sezen bu değişimleri hatırlatarak her şeyin yolunda gittiğini belirtti ve bir de tüyo verdi!

Sezen, hikayenin yenilenen şekliyle bambaşka heyecan dalgası yaratacağının da sinyalini çakmış oldu! Oyuncu, “Sadakatsiz güzel gidiyor, devam ediyor. Şimdi senaryoda da değişiklikler oldu. Tempo iyice artacak. Savaş başlıyor Sadakatsiz’de” diyerek heyecanın artacağını da ortaya koydu!

Dizinin hikayesinde canlandırdığı Derin karakterinin güçlü bir kadın olarak var olmasını çok istediğini de sözlerine ekledi Melis Sezen.

Sadakatsiz Derin diziden mi ayrılıyor