Sadakatsiz Derin ölüyor mu? Doctor Foster'da Derin karakterinin akıbeti ne? Derin Volkan'ı terk mi ediyor?

TAKİP ET

Sadakatsiz'in son bölümleri ardından dizinin Derin'i Melis Sezen'in akıbeti merak konusu oldu.

 Sadakatsiz dizisinin önceki bölümlerde Derin'in cinayete kurban gittiğine dair ipuçları veren görüntüler dikkat çekmişti. Sadakatsiz dizisinin 19. Bölüm fragmanında ise sık sık kavga ettiğini gördüğümüz Derin'nin Volkan’ı bir notla terk ettiği görülüyor. Peki, Derin'e ne oldu, öldü mü?

Olaylardan 20 gün sonra ise Volkan ve Derin'in evinde beklenmedik gelişmeler yaşanacağına dair ipuçları geçtiğimiz haftalarda gelmişti. Polislerin evde inceleme yaptığı görüntüler ardından Derin'in Volkan'la ilgili yazdıkları şoke etkisi yarattı. Derin, Volkan'ın kendisinin öldürme ihtimalinden bahsettiği notlar soru işaretlerine neden oldu.

DERİN DİZİ'DEN AYRILIYOR MU?
Sadakatsiz'in 19. bölüm fragmanıyla birlikte Derin'in dizideki akıbetiyle ilgili soru işaretleri arttı. Yeni bölümde yaşanacak gelişmeler ise şöyle; Asya'nın arkadaşı Sinan, Tekirdağ'a Asya'yı görmeye gelir. Aniden çıkan bu misafir Asya'yı oldukça mutlu etmiştir. Sinan'ın teklifiyle Asya küçük bir tatil için İstanbul'a gelir. Volkan Ali'yi arayıp annesinin nerede olduğunu sorunca aldığı cevap karşısında çılgına döner. İstanbul'a Asya ve Sinan'ın yemek yediği otele baskın yapar. Ancak bu kez yakayı öyle kolay sıyıramayacaktır. Sinan ile kavga eden Volkan kaldığı otele dönünce Derin'den bir mektup bulur. Her şeyden vazgeçen Derin, Volkan'a artık Asya'ya dönebileceğini söylemiştir.

DERİN ÖLÜYOR MU? 
Sadakatsiz dizisi 2015 yılında BBC One kanalında yayınlanan Doctor Foster isimli yabancı mini drama dizisinden uyarlaması. Sadakatsiz dizisinin orijinali Doctor Foster'da Derin karakterinin uyarlandığı Kate karakterinin ölerek diziye veda ediyor.

SIK SIK KAVGA EDİYORLARDI
Sadakatsiz 17 Şubat Çarşamba yayınlanan 18. bölümde Volkan ve Derin birbirine giriyor. İkili arasında çıkan tartışma bir anda seslerin yükselmesiyle kavgaya dönüşüyor. Derin, Volkan'ın sürekli ortadan kaybolmasına ve onunla ilgilenmemesine tepki gösteriyor. Derin'in bu baskılarından çok sıkılan Volkan ise artık bu durumlardan çok sıkıldığını ve onu rahat bırakmasını söylüyor. Derin ve Volkan aşkı yerini büyük kavgalara ve gerginliklere bırakıyor. Peki bu kavgalar son bulacak mı, yoksa Volkan Derin'i de mi terk edecek?

Sadakatsiz Derin ölüyor mu