Sadakatsiz final son 3 bölüm kaldı! Sadakatsiz de neler oluyor?

TAKİP ET

Uzun bir süreden sonra Sadakatsiz dizisi bu akşam yayınlanıyor. Dizinin bitimine son 3 bölüm kaldı. Sadakatsiz dizisinde heyecan bu akşam devam ediyor. Dizide Caner Cindoruk'un canlandırdığı Volkan karakterinin son durumu merak konusu oldu.

Sadakatsiz 58. Bölümüyle yayında! Derin Asya'yı tehdit ediyor. Derin ve Asya arasında çıkan arbedede Volkan yaralanıyor! Derin'in elindeki bıçak Volkan'ın göğsüne saplanıyor! Dizinin bitimine son 3 bölüm kaldığı belirtildi. 

Kanal D ekranlarının sevilen fenomen dizisi Sadakatsiz'de peş peşe başrol vedaları yaşanmıştı. Finale sayılı gün kala dizide çarpıcı bir gelişme yaşanıyor. Dizide Volkan, Asya ile Derin tarışması sırasında göğsünden bıçaklanıyor. Kanlar içinde kalan Volkan'ın dizideki akıbeti merak konusu...
Sadakatsiz dizisinden son olarak Haluk Güçlü karakteri ayrılmıştı. Art arda ayrılışlarla dikkat çeken dizi, çarşamba akşamları Kanal D'de yayımlanıyor. Dizinin Volkan'ı Caner Cindoruk'un oyuncular arasındaki varlığı da son bölüm fragmanı ile sorgulanmaya başladı.
Asya ve Ali'nin gizemli bir şekilde ortadan kayboluşu ile tüm gözler Derin'e çevrilir. Derin'in şüpheli tavırları onu bir kez daha suçlu konumuna düşürürken, Volkan her yerde Asya ve Ali'yi aramaktadır. Onur, bu zor süreçte Derin'e destek olurken, Gönül'den de yardım ister. Asya'nın sunduğu şart ile yol ayrımına gelen Volkan'ın vereceği karar, tüm dengeleri bir kez daha sarsacak bir felakete sebep olur.
Derin ile Asya arasında, 58. bölümde başlayan tartışma sırasında yine Derin tarafından göğsünden bıçaklanan Volkan'ın akıbeti dizinin bu bölümü sonununda netleşecek.

Sadakatsiz final son 3 bölüm kaldı