Sadakatsiz Haluk Güçlü öldü mü? Burak Sergen Sadakatsiz'den ayrıldı mı?

TAKİP ET

Sadakatsiz'in sevilen oyuncusu Burak Sergen bu akşamki bölüm sonrası diziye veda etti. Dizi de Aras ile tartışan Haluk Güçlü kalp krizi sonucu ölüyor.

Sadakatsiz 49. bölümde Aras ile olan tartışmasından sonra Haluk Güçlü kriz geçiriyor ve ölüyor. 
İzleyiciler "Sadakatsiz Haluk öldü mü? Burak Sergen Sadakatsiz'den ayrıldı mı?" sorularının yanıtını araştırıyor.

Sadakatsiz'in yeni bölümünde bu akşam şok bir ayrılık yaşanıyor. Gönül Güçlü'nün eşi, Derin, Demir ve Selçuk Güçlü'nün babası Haluk Güçlü dizinin bu akşamki bölümünde Aras ile olan tartışmasından sonra kalp krizi geçiriyor ve ölüyor. Burak Sergen Sadakatsiz'den ayrılmış oldu.

Beklenmedik bir ölüm tüm Tekirdağ'ı yasa boğarken, hangi önemli gelişme Asya ve Aras'ı büyük bir kararın eşiğine getirecektir?

Kanal D ekranında yayımlanan sevilen dizi Sadakatsiz bu akşam 49. yeni bölüm ile ekrana geliyor. Devam eden yeni bölümde Aras, ailesi ile ilgili gerçeği ve yangın hakkında bilgileri öğrendikten sonra Haluk Güçlü'den hesap sormaya gidiyor.
Yaşanan gergin anların ardından Haluk bir anda yere yığılır. Fragmanın ilerleyen bölümlerinde Haluk karakterinin eşi olan Gönül'ün damadı Volkan'a tüm yetkilerin kendisine geçeceği ve Haluk'un tüm mal varlığının Volkan'ın olacağı ve ortak düşmanlarının belli olduğu sözlerini söylüyor.

Asya, Aras ile evlenme kararlarını herkese duyururken, Ali'nin verdiği tepki şaşkınlığa yol açar. Selçuk ve Nil gelecekleri için büyük bir adım atmaya hazırlanırken, Volkan'ın Derin ve Onur ilişkisine tepkisi merak uyandırır.

BURAK SERGEN KİMDİR?

Doğum tarihi: 9 Şubat 1961 (61 yıl yaşında)

1984 yılında Ankara Devlet Konservatuvarı'ndan mezun olduktan sonra staj görevini Bursa Devlet Tiyatrosu'nda yaptı. Staj sonrası, Ankara Devlet Tiyatrosu'na tayin oldu. Burak Sergen hala Devlet Tiyatroları'ndaki görevine devam ediyor.
Ayrıca, televizyon ve sinema filmlerinde oynadı. Sergen, Devlet Tiyatroları'ndaki görevinin yanı sıra, Tiyatrokare, Tiyatro Baykuş gibi özel tiyatrolarda da yönetmen ve oyuncu olarak çalışmalar yaptı.

Burak Sergen hangi dizilerde rol aldı?

Sadakatsiz - 2020- (Haluk Güçlü)

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz - 2019-2020 - Feyyaz Meftun

Halka - 2019 - İlhan Tepeli

Çukur - 2017-2018 - Baykal/Beyefendi

Kara Sevda - 2015 - Galip Kozcuoğlu

Sen Benimsin - 2015 - Şimal Toprak

Kızılelma - 2014 - Süleyman Hekimoğlu

Aşk ve Ceza - 2010 - Beşir Ağa

Zoraki Başkan - 2009 - Reis

Derdest - 2008 - Bülent Yıldırım

Dicle - 2007 - Seyit

Erkek Tarafı - 2005 - Kamil

Köpek - 2005 - Müdür Abbas

Tam Pansiyon - 2004 - Osman

Zerda - 2002 - Mahmut Ağa

Bulut Bey - 2002 - Kudret

Cesur Kuşku - 2001 - Hal Müdürü

Aşk ve Gurur - 2001 - Kenan Timur

Burak Sergen Sadakatsizden ayrıldı mı