Sadakatsiz yeni bölüm fragmanı, Sadakatsiz Ali ölüyor mu? Asya'ya sarılan Volkan'ın yeni amacı ne?

TAKİP ET

Sadakatsiz dizisinin 45. Bölüm fragmanı yayınladı. Kafasından darbe alarak hastaneye gelen Ali karakteri diziye veda mı ediyor? Fırsattan istifade Asya'ya sarılan Volkan'ın yeni amacı ne?

Sadakatsiz 22 Aralık Çarşamba yayınlanan 44. bölümde Leyla'yı yaralayan kişi belli oluyor ve dengeler bir anda değişmişti.
Leyla ve Asya’nın yaralı halde bulunduğu olayda tüm oklar Derin’i gösterirken, Derin geçmişinden ötürü en yakınlarını bile suçsuzluğuna inandırmakta zorlanır. Yaşananlar herkesi büyük şoka sokarken Ali ve Volkan’ın Aras’a tepkisi oldukça sert olmuştu.

Sadakatsiz 45. Bölüm Fragmanı ise yayınladı. Ali ölüm kalım savaşı veriyor!
Ali kafasından aldığı darbe ile acilen yoğun bakıma alınmıştır. Asya ve Volkan yıkılmış bir durumda oğullarından gelecek güzel haberi beklemektedir. Ali'ye ne olacak? Ali karakteri diziye veda mı edecek. Fırsattan istifade Asya'ya sarılan Volkan'ın yeni amacı ne? Bu durumu gören Aras'ın tavrı ne olacak?

Uzunca bir süredir orjinal senaryodan sapan Sadakatsiz dizisinin yeni bölüm fragmanında Ali'nin acile getirildip ameliyata alındığı görülüyor. Ali intihar mı etti?
Seyircinin sevmedli Ali karkateri dizide ölerek çıkacak mı? Alp Akar diziden ayrıldı mı? Orjinal dizi Doctor Foster'da Ali'ye ne oluyor?
Yeni bölüm fragmanında Ali'nin Acil'e geldiği ve ameliyata alındığı görülüyor. Fragmanda Volkan ve Asya korkulu bir şekilde beklerken arkadan ex olma sesi geliyor. 
Peki Sadakatsiz Ali diziden çıktı mı? Sadakatsiz dizisininde Ali ayrılacak mı? Alp Akar diziden ayrıldı mı? Alp Akar diziden ayrılacak mı? 


Hikayede oldukça antipatik bir karakter olan Ali sosyal medyadan sıklıkla eleştiriliyordu. Ali karkakteri orjinal dizide son bölümde de ortadan kayboluyordu. 
Peki Sadakatsiz dizisinde seyirci tarafından sevilmeyen Ali karkateri ölecek mi? Öğrenilene göre Alp Akar diziden ayrılmıyor.

Hepsi ve daha fazlası Sadakatsiz yeni bölümleri ile her Çarşamba akşamı saat 20.00’de Kanal D’de...

Asyaya sarılan Volkanın yeni amacı ne