Sadakatsiz yeni bölüm neden yok, Sadakatsiz 52. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

TAKİP ET

Sadakatsiz dizisinin 9 Mart çarşamba günkü Kanal D yayın akışında bulunmaması nedeniyle Sadakatsiz bu hafta var mı, yok mu? Sadakatsiz neden yok ve yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? gibi sorulara yanıt aranıyor.

Sadakatsiz bugün yok mu? Sadakatsiz 52. bölüm fragmanı ne zaman yayınlacak? 9 Mart Sadakatsiz yeni bölüm var mı, yok mu? İşte 9 Mart 2022 Kanal D yayın akışı ile Sadakatsiz yeni bölüm ne zaman? Sorusunun yanıtı.

Sadakatsiz 52. Bölüm Fragmanı yayınlandı, Sadakatsiz yeni bölüm ne zaman!

Kanal D ekranlarının sevilen fenomen dizisi Sadakatsiz son olarak 51. bölüm ile izleyici karşısına çıkmıştı. Dizinin beklenen yeni bölüm frgamanı yayımlanmazken yayın akışında da yer almadı. Dizinin sosyal medya hesaplarından da 52. bölüm fragmanında yayınlanmaması dizi severleri üzdü.
Sadakatsiz 52. bölüm için yapım şirketinden açıklama yayımlandı. İşte, Sadakatsiz yayın tarihi...

SADAKATSİZ BU AKŞAM YOK MU? 
Sevilen dizi Sadakatsiz'in 52. bölümü ile 9 Mart Çarşamba akşamı izleyici ile buluşması bekleniyordu. Fakat dizinin fragmanı paylaşılmadı ve yayın akışında da verilmedi. Sadakatsiz'in yeni bölüm yayını ile ilgili yapım şirketi MEDYAPIM'dan açıklama yayımlandı ve ''Değerli izleyicilerimiz; her çarşamba akşamı yeni bölümleriyle ekrana gelen dizimiz Sadakatsiz’in bu haftaki yayınına kısa bir sağlık arası veriyoruz. Haftaya görüşmek üzere…” ifadeleri yer aldı.

Sadakatsiz'in neden yayımlanmadığına dair gazeteci Birsen Altuntaş ise dizinin sağlık nedeniyle bu haftaya ara verdiğini belirtti.

KANAL D YAYIN AKIŞI 9 MART 
09:00 Neler Oluyor Hayatta?
11:00 Yaprak Dökümü
13:00 Gelinim Mutfakta
16:00 Arka Sokaklar
18:45 Ana Haber
20:00 Üç Kız Kardeş (Tekrar)
23:15 Sadakatsiz (Tekrar)
01:15 İntikam Ateşi
 

Sadakatsiz yeni bölüm neden yok