Sadakatsiz yeni bölüm, Sadakatsiz 13. Bölüm ikinci Fragmanı, Volkan ve Asya arasında ne olacak?

TAKİP ET

Sadakatsiz 13. Bölüm ikinci Fragmanı yayınlandı. Volkan ve Asya arasında sular durulmuyor! Sadakatsiz'in Yayın ekibi "Bu akşam heyecanla yeni bölümü bekliyoruz!" mesajı paylaştı. Heyecan Dorukta...

Sadakatsiz yeni bölümü izleyiciler tarafından bekleniyor. Geçtiğimiz hafta çarşamba günü Sadakatsiz'in yeni bölümü yayınlanmamıştı. Sadakatsiz yeni bölüm bu akşam yayınlanacak. Sadakatsiz 13. Bölüm Fragmanı - 2 için 

Turgay, Asya'ya ona olan hislerini açıklar. Ancak Asya ve Turgay Volkan'ın markajı altındadır. Asya'yı arayan Volkan ona ateş püskürür. Ancak Volkan nefret duyduğunu söylese de etrafındakilerin yorumu farklıdır.
Asya ve Volkan arasında neler oluyor? Birbirlerine karşı ne hissediyorlar?
Sadakatsiz yeni bölümüyle bu akşam 20.00'da Kanal D'de!

Çarşamba gününün gelmesiyle birlikte Sadakatsiz'in yeni bölümü olup olmadığı araştırılmaya başlandı. Peki Sadakatsiz yeni bölümü ne zaman? Sadakatsiz Son Bölümde neler oldu?
Sadakatsiz çarşamba günleri izleyiciyle buluşuyor. Geçen hafta yayınlanmayan Sadakatsiz'in yeni bölümünün bu hafta ekranlara gelip gelmeyeceği araştırılan konular arasında yer alıyor. Cansu Dere ve Caner Cindoruk'un başrolünde yer aldığı Sadakatsiz'in yeni bölüm fragmanı yayımlandı. İşte Sadakatsiz yeni bölüm fragmanı izle...Peki Sadakatsiz yeni bölüm ne zaman, bu akşam var mı?
Sadakatsiz'in geçtiğimiz hafta yeni bölümü ekranlara gelmemişti. Heyecanla beklenen Sadakatisiz'in yeni bölümü bu akşam Kanal D ekranlarında yer alacak.

Sadakatsiz Son Bölümde neler oldu?
Sadakatsiz 30 Aralık Çarşamba yayınlanan yeni bölümde Asya'ya saldıran kişinin kim olduğu ortaya çıktı.
Asya’nın uğradığı saldırı hem Asya-Ali, Volkan- Derin cephesinde beklenmedik sonuçlar doğurur. Bahar ve Mert’in ilişkileri yeni bir sınavdan geçerken, Gönül kızının evliliği için ipleri elinden bırakmamaya kararlıdır.

Sadakatsiz Son Bölümde neler oldu