Sadakatsiz yeni bölüm var mı? Sadakatsiz 50. bölüm de neler oluyor?

TAKİP ET

Sadakatsiz dizisinde yeni bölümde neler oluyor? Asya İngiltere'ye mi gidiyor, Ali ortada mı kalacak? tüm soruların yanıtları bu bölümde cevap bulabilecek mi?

Kanal D'nin sevilen dizisi Sadakatsiz 23 Şubat Çarşamba akşamı izleyicisinin karşısına çıkacak. Sadakatsiz en son 49. bölümüyle ekranlara gelmişti. Sadakatsiz yayınlanacak olan 50. bölümüyle de izleyicileri ekrana kilitlemeyi planlıyor.

İzleyicileri ekrana kitleyen Sadakatsiz dizisinin 50. bölümü merakla bekleniyor. Son bölümde Haluk'un ölümü taşları yerinden oynatmış, bu durum en çok Volkan'ın işine gelmişti. 
Şirketin başına geçen Volkan neyin peşinde.

Asya ve Aras cephesinde de beklenmedik gelişmeler yaşanıyor. Aras Asya'ya evlenince İngiltere'de yaşamak için teklif yaptı. Teklifi kabul edeceği kesin gözüyle bakılan Asya'ya Ali'yi Volkan'a götürüyor ama Volkan'ı bir sürpriz bekliyor. Derin Ali'nin evde kalmasından yana olmadığını belirtiyor. 

Sadakatsiz 50. Bölüm İzle, Volkan, Ali'den vazgeçecek mi? Asya ve Aras evlendikten sonra yurtdışında yaşama kararı alınca Ali, seçimini yapıyor. Ancak Derin, Ali'nin Volkan'la yaşamasına asla sıcak bakmıyor! Volkan ne yapacak? Sadakatsiz yeni bölümüyle 23 Şubat Çarşamba 20.00'da Kanal D'de!
 

Sadakatsiz 50. bölüm de neler oluyor