Sadakatsiz yeni bölümde Asya'nın oyunları Volkan'ın aklını karıştırıyor

TAKİP ET

Asya ve Volkan'ın baş başa yedikleri yemek esnasındaki sohbetleri dikkat çeker. Asya'nın Volkan'a 'Derin seni aldatsa nasıl bir tepki verirdin?' sorusu, Volkan'ın aklını karıştırır.

Sadakatsiz'in bu hafta yayınlanacak yeni bölümünde neler yaşanacak? Sadakatsiz 30 Mart 2022 Çarşamba akşamı Kanal D'de.

Kanal D'nin en sevilen dizisi Sadakatsiz 54. bölüm 30 Mart Çarşamba günü akşamı yayınlanıyor. 
Yayınlanan yeni bölüm fragmanında; Asya ve Volkan'ın baş başa yedikleri yemek esnasındaki sohbetleri dikkat çeker. Asya'nın Volkan'a 'Derin seni aldatsa nasıl bir tepki verirdin?' sorusu, Volkan'ın aklını karıştırır. 
Derin'in Onur'la öpüşmesi ve Asya'nın bunları kayda alması ise fragmana damgasını vurur. 
Peki Sadakatsiz yeni bölümde neler olacak? 
İşte Sadakatsiz yeni bölüm fragmanı ve son bölüm özeti...

SADAKATSİZ YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?
Sadakatsiz yeni bölümleri ile her çarşamba akşamı saat 20.00'de Kanal D'de...
Asya ve Volkan yemekte konuşmaktadır. Asya, Volkan'a Derin'in ihanet etme olasılığında nasıl tepki vereceğini sorar. Volkan bu konuda nettir. Asya da, planını ilmek ilmek işlemeye devam eder. Bu planlardan haberi olmayan Derin, her şeyi alt üst edecek bir durumun içine düşer.

SADAKATSİZ SON BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU
Sadakatsiz 23 Mart Çarşamba yayınlanan 53. yeni bölümde Asya, Derin'i çıldırtacak bir hamle yaparak intikam oyununda yine öne geçti!
Derin'e yakalanması ile köşeye sıkışan Volkan, hem Derin'i sakinleştirmek hem de Asya'yla yeniden kurduğunu düşündüğü yakınlığı korumak için uğraşır. Derin, Asya konusunda daha da hırslanırken, Volkan'ı elinde tutmak için attığı adımlar ayağına dolanmak üzeredir.
Gönül'ün aldığı büyük karar herkesi şaşkına uğratırken Asya'nın doğum günü öncesinde çıktığı yolculuk akıllarda soru işareti bırakır. Volkan ve Derin bir kere daha Asya'nın tuzağına düşecek midir? Asya'nın başlattığı büyük savaşta kazanan kim olacaktır.

Sadakatsiz yeni bölümde Asyanın oyunları Volkanın aklını karıştırıyor