Sadakatsiz yeni bölümde neler olacak? Sadakatsiz 18. yeni bölüm, Volkan Asya'ya neden yanaşıyor

TAKİP ET

Sadakatsiz 18. Bölüm Fragmanı yayında! Asya ve Volkan'ın tehlikeli yakınlaşması! Sadakatsiz son bölümün tamamı yayınlandı. Geçtiğimiz haftaki bölümünde cinayet incelemesi sahnesi ile ekranlara damga vuran Sadakatsiz'in yeni bölümü heyecanlı anlara neden oldu.

Kanal D'nin en sevilen dizilerinden biri olan, başrollerinde Cansu Dere ve Caner Cindoruk'un olduğu, BBC Studios’un "Doctor Foster" isimli dizisinin Türkiye uyarlaması olan, yapımcılığını Med Yapım’ın üstlendiği Sadakatsiz'in yeni bölüm fragmanı yayınlandı. 

Sadakatsiz Son Bölüm İzle - Kanal D


Sadakatsiz 18. yeni bölüm fragmanında Volkan, Asya'ya geri dönmeye çalışıyor. 


Asya'nın yanına gelen Volkan garip bir ruh halindedir. Yaşanan tüm olaylara rağmen Asya'dan kopamayan Volkan beklenmedik bir hamle yapar. Asya ve Volkan arasında neler olacak? Tekrar beraber olacaklar mı?


Sadakatsiz yeni bölümünde neler olacak? Asya ve Volkan arasında neler yaşanacak? Sadakatsiz son bölümde neler yaşandı? 


SADAKATSİZ 17. SON BÖLÜMDE NELER OLDU?


Asya’nın aldığı karar herkeste şok etkisi yaratırken Derin büyük bir zafer kazandığına inanır. Hicran ve Selçuk’u bir araya getiren kaçınılmaz yüzleşme, beklenmedik karşılaşmaların da habercisidir. Asya’nın uzaklaşması Volkan’ı hiç düşmediği kadar büyük bir çıkmaza sürüklerken, sonuçları herkes için sarsıcı olur. Derin Ali için çaba göstermeyi sürdürürken dengeleri bir kez daha değiştiren gelişme ne olacaktır?


Sadakatsiz 17. son bölüme damga vuran sahne Asya Derine meydan okudu... İşte Sadakatsiz son bölümde yaşananlar

Volkan'ın takıntıları konusunda da onu uyardı. Derin, Asya'nın sözleri karşısında büyük bir şaşkınlık yaşasa da ona bunu belli etmemeye çalıştı. Ancak bu defa Asya'nın eli çok güçlüydü. Volkan'ın önceki gece onun evine geldiğini, Derin'de onu yaşatmaya çalıştığını söyledi. Kafası karışan Derin, adeta yıkıldı. Peki Asya'nın bu meydan okumasına karşılık gelecek mi?

Sadakatsiz yeni bölümüyle Çarşamba Kanal D'de!

Sadakatsiz yeni fragman yayınlandı