Saygı dizisi konusu, Saygı dizisi oyuncuları, Ercüment Çözer kimdir?

TAKİP ET

Blu TV'de yayınlanan Saygı dizisi'nin yapımcılığını İnter Medya üstlenirken, dizi de Ercüment Çözer'in hikâyesini anlatıyor. Saygı dizisi konusu, Saygı dizisi oyuncuları, Ercüment Çözer kimdir? sorularınızın yanıtını haberimiz de bulabilirsiniz.

BluTV, Behzat Ç. dizisinin yan projesi Bir Ercüment Çözer Dizisi Saygı, Nejat İşler'in orijinal dizide de hayat verdiği karakter Çözer'in hikâyesini anlatıyor. 

Saygı dizisi konusu
Toplumdaki yozlaşmanın çözümünü kendi adaletini sağlayarak arayan Ercüment Çözer’in yolu, toplumdaki sapkınlık ve kötülüklerin içine sıkışmış iki genç olan Helen ve Savaş ile kesişir. 
Helen ve Savaş başlarına gelen olaylar sebebiyle adaletin elinden kaçanların peşine düşmeye karar verir. Bunu öğrenen Ercüment Çözer ise saygısızlara savaş açan bu ikiliye kendini polis olarak tanıtarak onların güvenini kazanmaya çalışır.

Saygı dizisi oyuncuları
‘Saygı-Bir Ercüment Çözer Dizisi’nin kadrosunda Nejat İşler, Boran Kuzum ve Miray Daner’in yanı sıra Rojda Demirer, Tansu Biçer ve Erkan Can yer alıyor. Dizinin senaristliğini Ercan Mehmet Erdem üstlenirken, yönetmen koltuğunda Ali Taner Baltacı oturuyor. 

Ercüment Çözer kimdir?
Nejat İşlerin canlandırdığı Ercüment Çözer karakteri, psikopat bir iş adamı ve suç örgütü lideridir. Soğukkanlıdır, kendisine saygısızlık edenin gözünün yaşına bakmaz. Diziye ilk girdiği bölüm eski sevgilisinin yeni erkek arkadaşını öldürmüştür. Arkası sağlamdır, bir defa kendisine vurduğu için sürekli Behzat Ç. ile uğraşır. O andan itibaren, Behzat Ç.'nin azılı düşmanı olmuştur. Çözer Holding'in sahibidir. İyi bir aşçıdır. Saklandığı bir süre boyunca Ercüment Çizer takma adıyla ve kılık değiştirerek tarih öğretmenliği yapmıştır.

Ercüment Çözer kimdir