Terme Belediye Başkanı Şenol Kul'a Gezi Teşekkürü

TAKİP ET

Ak Parti Terme İlçe Gençlik Kolları Başkanı Mesut Tombaş, gençlik kolları üyeleri ile birlikte Terme Belediye Başkanı Şenol Kul'u ziyaret ederek Bursa ve Bilecik gezisinde verdiği destekler için teşekkür etti. Ziyarette konuşan Başkan Kul 'Gençlerimiz bizim her şeyimiz. Onlar için ne yapsak azdır.' Dedi.

AK Parti Terme İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından düzenlenen programla Terme’li öğrenci gençler Bursa ve Bilecik’e giderek tarihi mekanları ziyaret etti. Ak Parti Terme Gençlik Kolları Başkanı Mesut Tombaş, gençlik kolları üyeleri ile birlikte Terme Belediye Başkanı Şenol Kul’u ziyaret ederek gezi programına katkılarından dolayı teşekkür etti.

AYRI BİR HEYECAN YAŞATTI

AK Parti Terme İlçe Gençlik Kolları Başkanı Mesut Tombaş, ziyarette yaptığı konuşmasında, 70 öğrencinin geziye katıldığını söyledi. Tombaş “Bursa ve Bilecik’te adım adım tarih gezdik. Tarihi yerleri gezerken ekipçe çok duygulandık. Bursa ve Bilecik’te bulunmak, tarihi mekanlarını ziyaret etmek biz gençlere ayrı bir heyecan ve sevinç yaşattı. Böyle güzel duygulara ortak olma fırsatına verdiği katkılardan dolayı Belediye Başkanımız Şenol Kul’a teşekkür ederiz.”şeklinde konuştu.

GENÇLERİMİZ İÇİN NE GEREKİYORSA YAPMAKLA MÜKELLEFİZ

Terme Belediyesi Başkanı Şenol kul Bursa ve Bilecik’in gezi için doğru bir yer olduğunu, tarihi yansıtan şehirler olduğunu belirtti. Gençlerden proje üretmelerini, üretken ve araştırmacı bir gençlik istediğini ifade eden Kul “Gençlerimizin en güzel şekilde kendilerini geliştirmeleri, bilgili, bilinçli, birikimli ve vizyon sahibi bir gençliğin oluşması için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Gelecekte bizlerin boşalttığı yerlere sizler geleceksiniz. Dolayısıyla biz sizlerin ufkunun ve geleceğinin daha sağlam olması için ne gerekiyorsa yapmakla mükellefiz. Gençlerimiz, refahın ve geleceğin güvencesidir. Gençlerimize destek ve katkılara devam edeceğiz.” Dedi.

Ziyaret sonunda Gençlik Kolları Başkanı Tombaş, Terme Belediye Başkanı Şenol Kul’a Bursa gezisi anısına aldıkları, üzerinde ayetlerin yazılı olduğu zırhı hediye etti.