The Walking Dead 7. sezonu nereden izleyebilirim!

TAKİP ET

Milyonlarca insanın beğeniyle takip ettiği dizi The Walking Dead'in 7. sezonu dün akşam başladı.

Milyonlarca insanın beğeniyle takip ettiği dizi The Walking Dead'in 7. sezonu dün akşam başladı. 

Sevilen dizi, televizyon macerasına kaldığı yerden tam gaz devam etti. Pazar günü yayınlanan The Walking Dead 7 sezonun ilk bölümü Türkiye'de yasal yayıncı olan FX kanalında izlenebilecek. 

Bunun dışında yıllardır The Walking Dead bölümlerini yayınlayan dizi izleme sitelerinde telif haklarından dolayı yeni bölümler yayınlanamayacak. Tüm dizi izleme sitelerine ihbarname gönderen FOX Channels, aralarında The Walking Dead'in de bulunduğu bir çok diziyi sitelerinden kaldırmasını ve yeni bölümleri yayınlamamasını istedi.
Bu Pazar günü yedinci sezonuna başlayan The Walking Dead'in (FX) ve 2017'de mini dizi olarak ekrana dönecek Prison Break'in (FOX Crime) haklarını elinde bulunduran şirket, dizinin bölümlerinin ve Türkçe altyazılarının dolaşımda olmaması için hukuk firması aracılığıyla sitelere ihtarname gönderdi. Üstelik bu ihtarname sadece online dizi sitelerini değil, Divxplanet ve Türkçe Altyazı gibi altyazı yayını yapan siteleri de kapsamakta.
Yani bu Pazartesi günü itibarıyla ulaşılabilir olacak olan The Walking Dead'in bölümünü veya Türkçe altyazısını yayınlayan site, şirketten telif hakkı nedeniyle gelen ihtarnameye karşı gelmiş olacak. FOX Channels'ın bu hamlesi sadece iki diziyi değil, şu an için şimdilerde altıncı sezonu yayınlanan American Horror Story'yi (FX) ve The Exorcist'i (FOX Life) de kapsıyor.


The Walking Dead Hakkında
Bir televizyon efsanesi haline gelen, Robert Kirkman imzalı çok sevilen dizi The Walking Dead yeni sezonu ile Amerika yayınından 1 gün sonra FX ekranlarında. Bir önceki sezonda ekibimiz Negan ile tanışmıştı ve sezonun bittiği noktada Negan içlerinden birini öldüreceğini söylemişti fakat kimi öldürdüğünü öğrenememiştik. Bu noktaya gelene kadar karakterlerimiz pek çok zorluktan geçti. Hastalıklar, açlık, insanların zulmü, trajedi, ihanet ve zamansız kayıplar... Tüm bu yaşanan onları eğitti, güçlü ve durdurulamaz kıldı. Kendi yuvalarını yaratmışlardı. Dünyayı bildiklerini düşünüyorlardı. Yanıldılar. Yedinci sezonun ilk yarısı gurubumuzu dağılmış, yıkılmış ve baskının parmağında toparlanmaya çalışırken buluyoruz. Negan onları başarıyla kontrol altına almış, onlara zorbalıkla onun kuralları altında yaşamayı öğretmiş ve bunu eğer tersini yaparlarsa ne olacağınının zalim örneklerini göstererek yapmış olacak. Negan’ın kimi öldürdüğü sorusunun cevabını alacağımız yeni sezonda artık dünya onların düşündükleri yer değil. Daha büyük ve daha da tehlikeli bir yer.

Kaynak: mynet.com

The Walking Dead izle