Ünlü Modacı Nur Yerlitaş Hayatını Kaybetti

TAKİP ET

Ünlü modacı Nur Yerlitaş hakkında gelen son dakika üzücü haber sanat camiasını yasa boğdu. Peki Nur Yerlitaş kimdir? Nu Yerlitaş neden öldü?

Son dönemlerde hastalığı ile gündemde olan ve bir süredir kendini evinde izole eden Nur Yerlitaş hakkında son dakika haberi geldi. Tedavi gördüğü hastanede vefat eden ünlü modacının bir süredir beyin kanseri tedavisi gördüğü biliniyordu. Sağlığı için bir süre medyadan uzak duran ismin son zamanlarda kötüleştiği bilinirken gelen acı haberle sanat camiası yıkıldı. Sevenleri ve ailesi yasa boğulurken hayranları "Nur Yerlitaş neden öldü?" sorusuna yanıt aramaya başladılar. Buna göre; Nur Yerlitaş neden öldü, kimdir?

Bir süredir hastanede tedavi gören isim kendini evine kapatmış ve hiçbir programda yer almamıştı. Diktiği elbiseler ile moda dünyasının önde gelen isimleri arasında yer alan ünlü modacı tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Hastaneden henüz neden öldüğü konusunda açıklama yapılmadı.   

Nur Yerlitaş Kimdir?
Farklı televizyon programlarında jürilik görevi de üstlenen modacı Nur Yerlitaş, 11 Ağustos 1955’te İstanbul’un Vefa semtinde doğdu. Anne tarafından Arap, baba tarafından Laz asıllıdır. Kariyerine İtalya’dan getirdiği aksesuarları satarak başladı. Daha sonraki yıllarda kendi butiğini açtı ve tasarım işine girdi.

En Son Yer Aldığı Programlar,
İşte Benim Stilim (2015-2017)
Maral: En Güzel Hikâyem (2015) 9. bölüm'de
Bu Tarz Benim (2014)
Bugün Ne Giysem (2011)
“Türkan” – Demet Akalın (2011)
Yemekteyiz (2010)
Bak Kim Dans Ediyor (2007)