Vincent Baykal Ada kimdir? Biraz Umutlu şarkı sözleri

TAKİP ET

Sapan grubundan tanıdığı Vincent Baykal Ada 3 şarkılık EP'den ilk teklisi Biraz Umutlu isimli şarkısı yayınlandı.

Müzikseverlerin alternatif müzik sahnesinin sevilen isimlerinden Sapan grubundan tanıdığı Vincent Baykal Ada’nın, önümüzdeki aylarda yayınlayacağı 3 şarkılık EP’den ilk teklisi “Biraz Umutlu” isimli şarkısı 13 Mayıs Cuma günü tüm dijital platformlarda müzikseverlerle buluştu. Müzisyenin synth ve pad’ler üzerine oturmuş, gitarın eşlikçi olduğu şarkısı için hazırladığı söz videosu (lyric video) da aynı gün YouTube’da yayınlandı.
Sapan grubuyla başladığı müzik çalışmalarına 2019 yılından itibaren solo olarak devam eden ve son olarak geçtiğimiz Kasım ayında “Bulutların Üstünde” isimli teklisini müzikseverlerle buluşturan Vincent Baykal Ada’nın yeni şarkısı “Biraz Umutlu” 13 Mayıs Cuma günü Avrupa Müzik etiketiyle yayınlandı.
Biraz Umutlu, 13 Mayıs Cuma günü tüm dijital platformlarda yerini aldı. 
Biraz Umutlu şarkı sözleri
Bir yola saptım
Gördüğüme şaştım
Doğru yol uzakta
Boşuna uğraşma
Sakla kendini
Tüm hayalleri
Yollar sıkışık
Solum sağım karışık
Arkana bakma
Gerekeni sağla
Sakla kendini
Tüm incelikleri
Sesten yoksun
Başlar ruhsuz
Putlar sarmış
Soysuz sonsuz
Sorardım hep, nerede saklı güneş diye
İçimde bu karanlık endişe
Geceler yarım kalır, bütün sesler kaybolur
Yarına uyandığımda, zaman durmuş bir anda
Vincent Baykal Ada kimdir? Vincent Baykal Ada (VBA), müzik yolculuğuna 2009 yılında İstanbul’da kurulan Sapan ile başladı. Grubu ile bir albüm, birçok EP ve tekli yayınlayan, başta Efes OneLove ile Rock’n Coke dahil olmak üzere, çeşitli festival ve mekânlarda sahne alan Ada, grubu ile 2012 yılında, Miller Music Factory yarışmasında birincilik, Be The Band yarışmasında ise ikincilik ödüllerine layık görüldü. 2019 yılından itibaren müzikal yolculuğuna solo projesiyle devam eden VBA, ilk teklisini anadili olan Fransızca sözler yazdığı ilk teklisi “Il Etait Une Fois”yı 2020 yılının başında yayınladı. Müzisyen, ilk teklisinin ardından sırasıyla “For You”, Kids Again”, “Your Name”, “Gölgeler”, “Odamda”, “Bu Son Değil”, “Düşer Sözler (Akustik)”, “Boşuna” ve son olarak “Bulutların Üstünde” isimli şarkılarını müzikseverlerin beğenisine sundu.

Vincent Baykal Ada kimdir Biraz Umutlu şarkı sözleri