Yeni tatlar, yeni lezzetler, eşsiz yemekler Bulvar Avm Özsüt'te

TAKİP ET

Geleneksel eşsiz lezzetleri ile Anadolu ve dünya mutfaklarından yemeklerini misafirlerinin beğenisine sunan Özsüt, 80.yılına özel fark yaratan yemekleriyle Özsüt Bulvar Avm mağazasında sizleri bekliyor.

Tatlı, dondurma, pasta, çikolata ve unlu mamuller üretimi yapmakta olan Özsüt, 80. yılına özel lezzetleriyle misafirlerine farklı tatlar yaşatacak. 

Sadece Anadolu'dan değil dünyanın dört bir yanındaki birbirinden değişik salata ve ana yemekleri misafirleri ile buluşturan Özsüt, yeni konsepti ile Bulvar AVM Özsüt'te sizleri bekliyor.

Özsüt Bulvar Avm işletme sahipleri Ersin Kasap ve Esat Kasap kardeşler; mağazalarının yeni yemek konsepti ve Özsüt’ün zengin yeni menüsü için değerlendirmelerde bulunarak;  “Yemek menümüz ile, Kahvaltılardan, iştah kabartan nefis başlangıçlara; hafif,sağlıklı ve leziz salatalardan; içi ayrı dışı ayrı benzersiz ekmek arası lezzetlere; tadıyla ve sunumuyla fark yaratan ana yemeklerden; lezzetlerinde kaybolacağınız nefis makarnalara; tıpkı yerinde yapıldığı gibi yöresel lezzetlerden; 80 yıldır değişmeyen tarifleriyle sütlü ve şerbetli tatlılara; enfes dokunuşlarla benzersizleşen pastalardan; karşı konulmaz lezzeti ile Özsüt Dondurmalara; yemeklerin ve keyifli sohbetlerin yanındaki enfes içeceklerden geniş ve taptaze yeni menüsü ile Özsüt Bulvar Avm artık bütün salata ve ana yemek çeşitlerini bulabileceğiniz yeni konsepti ile yine Samsun’nun en güzide mekanları arasında yerini almaya devam edecektir. Yeni yemeklerimiz ve yeni tatlılarımız Nisan ayı sonunda misafirlerimizin beğenisine sunulacaktır” diye konuştular.