Melike Çakar Türkiye Şampiyonu oldu

TAKİP ET

Samsun Akademik Spor Kulübü Sporcusu Melike Çakar, Ünilig Boks Türkiye Şampiyonası müsabakaları'nda 81 kiloda Türkiye şampiyonu oldu.

Samsun Akademik Spor Kulübü Sporcusu Melike Çakar, Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu (TÜSF) tarafından 8-12 Mayıs 2023 tarihlerinde Kastamonu Üniversitesi ev sahipliğinde sporseverlerin yoğun katılımı ile düzenlenen Ünilig Boks Türkiye Şampiyonası müsabakaları'nda 81 kiloda Türkiye şampiyonu oldu.
Ay Yıldız Spor ve Yaşam Merkezi’nde gerçekleştirilen müsabakaların ardından düzenlenen tören ile dereceye giren takımlara kupa ve madalyaları Kastamonu Üniversitesi Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Kasım Yenigün, Prof. Dr. Ömer Küçük ve Prof. Dr. Mehmet Atalan ile Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Bilgehan Baydil tarafından takdim edildi.
Antrenörü Fazlı Us eşliğinde şampiyonaya hazırlandığını belirten Samsun Akademik Spor Kulübü Sporcusu Melike Çakar, şampiyon olduğu için çok mutlu olduğunu antrenörüne ve destek olan takım arkadaşlarına çok teşekkür ettiğini söyledi.

Melike Çakar