MHP Samsun'da Cumhur İttifakı'nın zaferine odaklandı

TAKİP ET

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Samsun İl Başkanlığı ile basın mensupları bir araya gelerek gündeme dair açıklamalarda bulundu.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Samsun İl Yönetim Kutulu Başkanı Osman Kandıra, Ülkü Ocakları İl Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Yaşar,  İlçe Başkanları ve yönetim kurulu üyelerinin katılımıyla Bayraktepe tesislerinde kahvaltıda basın mensuplarıyla bir araya geldi. Sohbet havasında gerçekleşen birliktelikte, MHP Samsun İl Başkanı Osman Kandıra, basın mensuplarının gündeme ilişkin sorularını cevaplandırarak, istek ve önerileri dinledi.
‘MHP’DEN ANKARA’YA GÖNDERME HEDEFİYLE ÇALIŞMALARIMIZI SÜRDÜRÜYORUZ’
Milletvekili seçimlerinde AK Parti ile ortak listeden girilecek mi sorusuna cevap veren, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Samsun İl Yönetim Kutulu Başkanı Osman Kandıra “Göreve geldikten sonra hızlıca bir yapılanma sürecine girdik. Yeni ilçe başkanları atandı, İl yönetiminde görev değişimleri oldu. Genç, dinamik ve çalışkan il ve ilçe yöneticilerimizle beraber 9 Milletvekilini de MHP’den Ankara’ya gönderme hedefiyle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu konuda bize bir bilgi gelmedi. Bu konuda kararı verecek olan Genel Merkezimizdir. Ancak şundan eminiz ki Samsun’da Cumhur İttifakı kazanan taraf olacak ”diye konuştu.
‘TÜM ARKADAŞLARIMIZ PARTİ BİNAMIZDA BASIN TOPLANTISI DÜZENLEYEBİLİR’
Aday adaylıkları süreci hakkında konuşma yapan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Samsun İl Yönetim Kutulu Başkanı Osman Kandıra, “21 Mart tarihine kadar aday adaylıkları sürecimiz devam etmektedir. Partimize bir teveccüh var. Bu süreçte aday adaylarıyla devamlı iletişim halindeyiz. Aday adaylıklarını duyurmak isteyen tüm arkadaşlarımız parti binamızda basın toplantısı düzenleyebilir.Başvuruların bitmesinin akabinde Çarşamba gününden itibaren bu arkadaşlarımız sahaya çıkacak. Bu süreçte bize desteklerini esirgemeyen yerel ve ulusal basın mensuplarına teşekkür ederim” şeklinde konuştu.
Köksal ÖNER
 

MHP Samsun