Milletvekili Fuat Köktaş'tan 29 Ekim Mesajı

TAKİP ET

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 99. yıl dönümü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla yayımladığı kutlama mesajında "Türk milletinin tarih boyunca azmi, cesareti ve destansı kahramanlıklarıyla her zorluğun üstesinden geldiği aşikârdır. Bundan 99. yıl önce de milletimiz özgür iradesini, ülkesini ve mukaddesatını korumak için verdiği büyük mücadeleyi 29 Ekim 1923'te Cumhuriyet'in ilan edilmesiyle taçlandırmıştır.
Büyük bir ilerleme ve değişimin öncüsü olan cumhuriyet; halkın egemenliğinin en büyük teminatı ve güvencesi olmuştur.
Türkiye Cumhuriyeti; son 20 yılda ulaşımdan tarıma, sağlıktan eğitime kadar her alanda devrim niteliğinde atılan adımlarla bölgesinde önemli bir güç, dünyada ise söz sahibi hâline gelmiştir.
Cumhuriyetimizin gurur duyduğumuz kazanımları, ülkemizin geldiği seviye ve milletimizin 99 yıldır cumhuriyete ve millî egemenliğe sahip çıkması her zaman bölgemiz ve mazlum milletler için de bir umut kaynağı olmuş; olmaya da devam edecektir.
Bizler, her zaman olduğu gibi birlik ve beraberlik içinde; ülkemize, ekonomimize ve istikrarımıza yönelik saldırılara boyun eğmeden daha güçlü Türkiye için Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde, Türkiye Yüzyılı vizyonuyla, emin adımlarla yürümeye devam edip gayretli çalışmalarımızı sürdüreceğiz.
Bu vesileyle bağımsızlık mücadelemize önderlik ederek Türkiye Cumhuriyeti’ni kuran Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını saygı ve minnetle yad ediyorum. Millî Mücadele kahramanlarımıza, vatan ve millet yolunda canını feda eden tüm şehitlerimize ve ahirete irtihal etmiş gazilerimize Allah'tan rahmet diliyorum.
Ülkemiz sınırları içinde ve dışında, bulunduğumuz coğrafyanın huzuru, güveni ve istikrarı için hain terör örgütleriyle kahramanca mücadele eden güvenlik güçlerimize ve şanlı ordumuza üstün muvaffakiyetler diliyorum.
"Büyük ve Güçlü Türkiye" yolunda gece gündüz çalışan aziz milletimizin ve hemşehrilerimin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlu olsun." dedi.