Necmi Çamaş Genel Sekreter Yardımcısı oldu

TAKİP ET

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan, çalışacağı kadroyu oluşturmaya devam ediyor. Bu anlamda Başkan Doğan'ın yeni genel sekreter yardımcısı Necmi Çamaş oldu.

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan'ın yeni genel sekreter yardımcısının ismi belli oldu. Samsun Büyükşehir Belediyesi'nde yeni genel sekreter göreve başladı.
Samsun Büyükşehir Belediyesi'nde görevden alınan Genel Sekreter Yardımcısı Şenol Yıldız'ın yerine gelen isim belli oldu.
Samsun Büyükşehir Belediyesi'nde 31 Mart seçimlerinde belediye başkanı olan Halit Doğan, Genel Sekreter Yardımcılığı görevine Necmi Çamaş'ı getirdi. 
Çamaş'ın Samsun Büyükşehir Belediyesi'nde Genel Sekreter Yardımcısı olarak bünyesinde bulunduracağı birimlerde belli oldu. 
Buna göre Necmi Çamaş Genel Sekreter Yardımcısı olarak Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı, Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanlığı, Destek Hizmetler Dairesi Başkanlığı, Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı, İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Dairesi Başkanlığı, Tarımsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ve Zabıta Dairesi Başkanlığı'ndan da sorumlu olacağı öğrenildi.