Nisa Alptekin kimdir? AK Parti İzmir Milletvekili adayı Nisa Alptekin kimdir?

TAKİP ET

14 Mayıs seçimleri için aday listeleri belli oldu. AK Parti İzmir Milletvekili adayı Nisa Alptekin kimdir? Türkiye'nin en genç milletvekili adayı Nisa Alptekin kimdir?

14 Mayıs seçimleri için aday listeleri belli oldu. AK Parti İzmir Milletvekili adayı Nisa Alptekin kimdir? Türkiye'nin en genç milletvekili adayı Nisa Alptekin kimdir?
Türkiyenin en genç milletvekili adayı şunları söyledi Ben Nisa Alptekin Ekim 2004 doğumluyum ve şu an 18 yaşındayım.

Havva Şen Saygın kimdir? AK Parti Samsun Milletvekili adayı Havva Şen Saygın kimdir?


Üniversite 1. sınıf öğrencisiyim. Ben doğduğumda babam ve arkadaşları Ak Parti'yi kurmuştu. Adaletin kalkınmanın ve siyasetin ne olduğunu siyasetçi Bir babadan ve dünyaya gelişimden bu yana Türkiye yöneten, çağdaş uygarlık seviyesine taşıyan, dünya lideri Sayın Recep Tayyip Erdoğan'dan öğrendim. Gezi olayları, 15 Temmuz darbesi, ekonomik operasyonlar, pandemiler, Yurtiçi ve yurt dışına yapılan askeri operasyonlar ve depremler bütün bu felaketleri gören 18 yaşım...!!!

AK Parti Samsun Milletvekili Aday Listesi açıklandı! Mehmet Muş birinci sıra adayı oldu

AK Parti il il milletvekili adayı listesi! AK Parti 2023 il il Milletvekili aday listeleri

Yıkılmadan Ve durmadan yoluna devam eden, kendi köprülerini, marmaraları ihaları, sihaları, atak helikopterleri, tankları, kendi Savaş gemilerini, duble yolları ve kocaman hastaneleri yapan dünya dünya liderinin aşığı ve hayranıyım.Şanlı ecdadın bıraktığı bu kutsal topraklarda çağ açıp Çağ kapatan Fatih Sultan Mehmet, Cumhuriyeti biz kurduk onu yükseltecek ve yaşatacak sizsiniz diyen Mustafa Kemal Atatürk ve Cumhuriyetimizin 100.cü yılında Türkiye yüzyılı yapacak dünya lideri Recep Tayyip Erdoğan... Bu NESLİN ve hedeflerin devamı için 18 yaşında Türkiye'nin EN GENÇ milletvekili olmak için ben de varım.