Oktay Avcılar: İlkadım'da gönül belediyeciliğinin en başarılı örnekleri yaşanacak

TAKİP ET

AK Parti İlkadım Belediye Başkan Aday Adayı Oktay Avcılar, "AK Belediyecilik anlayışımızla birlikte, İlkadım'da artık gönül belediyeciliğinin en başarılı örnekleri yaşanacak" dedi.

AK Parti İlkadım Belediye Başkan Aday Adayı Oktay Avcılar, Samsun'un İlkadım İlçesinden Türkiye'ye model olacak bir belediyecilik anlayışı için hazırlandıklarını söyledi. Yapılamayanların yapılacağı, İlkadım'ın her alanda zirveye oynayacağı bir dönem için AK belediyeciliğin olmazsa olmaz olduğunu kaydeden Oktay Avcılar, "AK Belediyecilik anlayışımızla birlikte, İlkadım'da artık gönül belediyeciliğinin en başarılı örnekleri yaşanacak" dedi.

Oktay Avcılar Hedefe Odaklandı! Halktan kopuk belediyeciliğe son vereceğiz!


KRONİK SORUNLARA NEŞTER
Köklü değişimler ve dönüşümler için kapsamlı bir proje süreci geçirdiğini söyleyen AK Parti İlkadım Belediye Başkan Aday Adayı Oktay Avcılar, başta ilçenin kronik sorunlarına neşter vuracaklarını, devamında ise sosyal belediyeciliği hızla hayata geçireceklerini belirtti. Oktay Avcılar, "İlkadım demek, Samsun demektir. İlkadım gibi büyük ve önemli bir ilçede belediye başkanlığı yapmak, büyük bir sorumluluk, heyecan ve enerji ister. Çok şükür bunların hepsine sahip genç bir siyasetçi olarak bu yola çıktım. Yıllarca bu ilçede siyaset yaptım, AK Parti gibi güçlü bir davanın ilçe başkanlığı görevinde bulundum. Şimdi tecrübelerimi, gençliğimin bana verdiği enerjiyle birlikte ilçeme aktarmak istiyorum" dedi.

Oktay Avcılar'dan Miting Gibi Açıklama: İlkadım için göreve hazırım


ERDOĞAN ROL MODEL
Kendisinin en önemli yönetici modelinin Recep Tayyip Erdoğan olduğunu ifade eden AK Parti İlkadım Belediye Başkan Aday Adayı Oktay Avcılar, "Çocuk sayılacak yaşlarımdan itibaren Cumhurbaşkanımız ve AK Parti Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın sevdalısı, öğrencisiyim. Kendisi benim için önemli bir rol model. Bu anlamda gençlik kollarında görev alarak adım attığım AK davamın, başarılı yerel yönetim markalarından birisi olmak istiyorum. İlkadım'da değişimin, gelişimin ve dönüşümün öncüsü olarak projelerimle, bu önemli göreve hazırım. İlkadım'da yapılacak çok işimiz, hayata geçirilecek çok projemiz, gönül belediyeciliği ile buluşturacağımız yüz binlerce hemşerimiz var" diye konuştu.

Oktay Avcılar