Orta Karadeniz Gümrük ve Dış Ticaret Bölge Müdürü Havza'yı ziyaret etti

TAKİP ET

Orta Karadeniz Gümrük ve Dış Ticaret Bölge Müdürü Musa Aydemir, Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir'i makamında ziyaret etti.

Ziyarette Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir ile Orta Karadeniz Gümrük ve Dış Ticaret Bölge Müdürü Musa Aydemir bölgedeki ticari faaliyetlerin ve ihracatın artırılması için yapılabilecek ortak çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulundular.
Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir Havza OSB’de üretim yapan firmalar arttıkça ilçede ihracat potansiyelinde her geçen gün arttığına dikkat çekerek; “İnşallah kısa sürede Havza OSB’de ihracat yapacak olan firma sayımız artacak. Bunda ülkemizin kazanması demek. Bu anlamda ihracatçımızın önünü açacak çalışmaların içerisinde olacağız. Türkiye Yüzyılı vizyonumuz kapsamında Havza olarak yüksek ihracat oranı ile ülke ekonomisine katkı sunmayı hedeflemekteyiz.”dedi.
 Orta Karadeniz Gümrük ve Dış Ticaret Bölge Müdürü Musa Aydemir ise ülke ekonomisine katkı sunacak tüm çalışmalar adına her türlü işbirliğine açık olduklarını ifade etti.
Ziyaretin sonunda Orta Karadeniz Gümrük ve Dış Ticaret Bölge Müdürü Musa Aydemir, Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir’de Ticaret Bakanlığı logolu çini tabak hediye etti.