Özel Eğitim'den Başkan Özdemir'e ziyaret

TAKİP ET

Muzaffer Tahmaz Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi Müdürü Erkan İyiliksever ve okul idarecileri 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeni ile Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir'i ziyaret ettiler.

3 Aralık Dünya Engelliler Günü etkinlikleri kapsamında gerçekleşen ziyarette Muzaffer Tahmaz Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi Müdürü Erkan İyiliksever ve beraberindekiler Havza Belediye Başkanı Özdemir’e okulun faaliyetleri hakkında bilgiler verdiler.

İyiliksever Özdemir’e okulsa vermiş oldukları katkılardan ötürü teşekkür ederek; “Her zaman bizlerin yanında ve yardımcısı olan Sayın Belediye Başkanımız Sebahattin Özdemir’e bizlere vermiş oldukları desteklerden ötürü teşekkür ederim. Özel öğrencilerimiz eğitimi için tüm kurumlarımız ile ortak hareket etmeye özen göstermekteyiz.”dedi.

Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir ise her zaman eğitim kurumlarının yanında olduklarını belirterek; “ Özellikle özel çocuklarımızı hayata hazırlayan ve onların hayata tutunması konusunda gayret gösteren Muzaffer Tahmaz Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi gibi kurumlarımız söz konusu olduğunda daha hassas davranmaktayız. Bizlere emanet çocuklarımızın en iyi eğitimi alması için elimizden gelen ve var ise yapmaktayız. Bu vesile ile tüm engelli kardeşlerimizin 3 Aralık Engelliler gününü kutlarım.” Dedi.

Ziyaretin sonunda Muzaffer Tahmaz Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi Müdürü Erkan İyiliksever tarafından Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir’e okul öğrencileri tarafından ahşap süslenmeli ayna hediye edildi.