Kadın kurucular veri merkezi başkentinde hayatları değiştiriyor

TAKİP ET

Bu hafta Dünya Kadınlar Günü şerefine, bu iki özel liderin ve başarılarının altını çiziyor, vizyonları ve azimleriyle dokundukları hayatlara bir göz atıyoruz.

ABD işletmelerini ve sivil toplum kuruluşlarını ölçeklendiren ve şekillendiren kurucuların yaklaşık üçte biri kadın. Loudoun County, Virginia'da – dünyanın veri merkezi başkenti – iki gözü pek kadın yönetici, kendi topluluklarındaki yaşamları değiştirirken diğer hevesli kadınlara örnek olmak için çok çalışıyor.
Bu hafta Dünya Kadınlar Günü şerefine, bu iki özel liderin ve başarılarının altını çiziyor, vizyonları ve azimleriyle dokundukları hayatlara bir göz atıyoruz.
Enid Machayo, cinsiyetçilik ve bağnazlıkla ilgili deneyimleri ona , genç kadınları STEM'deki eğitim ve kariyer fırsatlarına maruz bırakmaya adamış bir sivil toplum kuruluşu olan Global Inheritance'ı başlatması için ilham veren Ugandalı bir göçmendir.


Leading Ladies programıyla Google dahil düzinelerce üst düzey şirkete stajyer yerleştiren Machayo, “Bir kızın hiç görmediği biri olmak zor” diyor .
Donna Fortier, Washington DC'nin zengin ve iyi eğitimli bir banliyösü olan Loudoun County'de her zaman görünmeyen, kaynakları yetersiz olanlar için bir şampiyon. Fortier ve ekibi, Mobile Hope aracılığıyla COVID pandemisinin başlangıcından bu yana 200.000'den fazla ihtiyaç sahibi aileye hizmet verdi ve kısa süre önce Google sponsorluğundaki ticaret okullarını başlattı.
Bu ilham verici yeni videoda Enid ve Donna'yı topluluklarına hizmet ederken ve Kuzey Virginia'da yeni fırsatlar yaratırken çalışırken izleyin . Google, Nebraska'dan Hollanda'ya kadar dünya çapındaki veri merkezi topluluklarında Global Inheritance ve Mobile Hope gibi, bizi hepimizi daha iyi yapan yaşamı değiştiren çalışmalara kendini adamış kuruluşlarla iş ortaklığı yapmaktan gurur duyar.

google