Sağlık-İş Sendikası Canik İlçe ile SAMDOD arasında indirim anlaşması

TAKİP ET

Samsun Düğün Salonları ve Organizasyon Firmaları Derneği ile Türkiye Sağlık İşçileri Sendikası (Sağlık-İş) Canik İlçe Başkanlığı arasında kurumsal indirim anlaşması imzalandı.

Türkiye Sağlık İşçileri Sendikası (Sağlık-İş) Canik İlçe Başkanlığı, üyelerine bazı kurum ve kuruluşların sağladığı imkanlardan faydalanması için gerçekleştirdiği kurumsal indirim anlaşmalarının bir yenisini daha ekledi.
Türkiye Sağlık İşçileri Sendikası (Sağlık-İş) Canik İlçe Başkanı Mustafa Öztürk ve Samsun Düğün Salonları ve Organizasyon Firmaları Dernek (SAMDOD) Başkanı Aykut Çepni arasında yapılan görüşme neticesinde derneğe bağlı düğün salonları ve organizasyon firmalarından indirimli faydalanmak üzere indirim anlaşması sağlandı.
Konuyla ilgili olarak paylaşım yapan Başkan Öztürk, "Samsun Düğün Salonları ve Organizasyon Firmaları Derneği'ne bağlı düğün salonları ve organizasyon firmaları'ndan, Türkiye Sağlık İşçileri Sendikası (Sağlık-İş) Canik İlçe Başkanlığı olarak üyelerimiz ve birinci derece yakınları için yüzde 10 indirimli kurumsal anlaşma yapmış bulunuyoruz. Hayırlı olsun" dedi.

Haber: Gazetenizolsun.com

Canik