Anne ve Baba Atalyösi Eğitimlere Devam ediyor

TAKİP ET

22 Mayıs Salı Günü eğitim vermeye başlayan Liv Anne&Baba Atölyesi eğitim vermeye devam ediyor. Liv Hospital Samsun'un bilinçli anne ve babalar sağlıklı bebekler için başladığı Anne&Baba Atölyesi'nin ikinci eğitim günü 26 Mayıs Cumartesi oldu.

Anne ve baba adayları atölyeye çok rağbet gösterdi. Katılımın yoğun olduğu atölyede; Kadın Sağlığı Kliniği'nden Uzm.Dr.Seher Sarı Gebelik Süreci'ni, Anestezi ve Reanimasyon Kliniği'nden Uzm.Dr. Özen Demirbilek Normal Doğum ve Epidural Anestezi'yi, Ağız ve Diş Sağlığı Kliniği'nden Şule Yeşil Koyun Gebelikte Ağız ve Diş Sağlığı'nı, Dermatoloji Kliniği'nden Uzm.Dr. Serra Hande Öcal Gebelikte Cilt Değişiklikleri'ni, Liv Hospital Samsun Otelcilik ve Destek Hizmetleri Sorumlusu Esengül Tütüncüoğlu Otelcilik Hizmetleri'ni, Liv Hospital Samsun İşletme Müdürü Fatma Tan Dürüst tıbbi hizmetler-hastane tanıtımı ve Yoga Eğitmeni Esma Bal Hamile Yogasının Bebek ve Anne Sağlığına Etkileri konularında katılımcıları bilgilendirdi,eğitimler verdi. Anne ve baba adayları uzmanlara merak ettiklerini sordu. Eğitimler Yoga Eğitmeni Esma Bal'ın anne adayları ile gerçekleştirdiği "Hamile Yogası" dersi ile son buldu. 


Eğitimler sırasında Diyetisyen Aysun İpek'in misafirlere özel olarak hazırladığı ev yapımı ikramlıklar, smoothie, emzirme ve gebeliğe özel atıştırmalık, içecekler sunuldu. Liv Anne&Baba Atölyesi 29 Mayıs Salı Günü Hamile Yogası, 2 Haziran Cumartesi Günü farklı eğitimlerle devam edecek.