Aşırı kilolara çözüm, soğuk lipoliz!

TAKİP ET

CoolClinic tarafından uygulanan soğuk lipoliz yani coolsculpting teknolojisi ile kısa sürede aşırı yağlanmadan kurtulmak mümkün. İşte, detaylar!

CoolClinic tarafından uygulanan soğuk lipoliz yani coolsculpting teknolojisi ile kısa sürede aşırı yağlanmadan kurtulmak mümkün. İşte, detaylar!

Soğuk lipoliz ya da diğer deyişle coolsculpting kullanımına yönelten ve bunu geliştiren teknoloji, diğer tarafta da aslında soğuk lipoliz gibi bir yöntemin çıkmasına sebep olan yine teknoloji… Günümüzden geçmişe doğru bir zaman yolculuğu yapacak olursak değişen ne kadar çok şey olduğunu fark edebiliriz. Teknoloji çok hızlı bir şekilde gelişiyor ve bu gelişime insanlar kimi zaman ayak uyduramayabiliyorlar. Nesillerden bazıları yetişme çabasından vazgeçti ve önlerine bakıyorlar artık. Teknolojinin getirilerinden yararlanmak insanların hayatlarını genel olarak birçok farklı konuda kolaylaştırmaktadır. Bu ilerleyiş normalden daha hızlı oluyor ve olumlu olumsuz etkiler bırakabilmektedir. İnsanların yaşam standartları bu gelişmeler ile yükseldi ve artık dünyanın öbür ucuna ulaşabilmek bile sadece saniyeler alabilmektedir. Fakat her şeyin hem iyi yüzü hem de kötü yüzü vardır yani hiçbir şey tam siyah ya da tam olarak beyaz değildir. Olumsuzluklar da güzel şeylerin peşinden gelebiliyor.

Örnek verecek olursak da teknoloji sayesinde birçok farklı alanda birçok farklı şekillerde rahatlıyoruz ve zamandan da enerjiden de kazanç sağlıyoruz. Aslında enerjiden kazanç değil kendimize biraz fazlalıklar kazandırıyoruz. Tabi buna kazanmak denilebilirse! Çünkü önceden bir şeyleri öğrenebilmek ve elde edebilmek için çaba sarf ediyor ve daha sağlıklı, daha fit bir vücuda sahipti tüm insanlar. Ancak hayat kolaylaştıkça tembellik artış gösteriyor. Temposuz hayat insanları tembelleştiriyor ve harcanan enerji de gitgide azaldığından insanlarda kilo alma ve bölgesel olarak yağlanmalar büyük oranda artış yaşıyor. Daha az dinamik yaşam insanları kilo almaya özellikle de bölgesel olarak kilo almaya doğru itiyor ve bu gibi bir problemdeki büyük artıştan dolayı da piyasaya coolsculpting veya soğuk lipoliz gibi tedaviler sürülüyor. Bu tedaviler ile bölgesel olan yağlardan kolaylıkla ve büyük bir hızla kurtulmanız sağlanmaktadır.

Soğuk Lipoliz Nasıl Uygulanmaktadır?

Bölgesel yağlardan kurtulmanın en etkili ve en kalıcı yolu olan soğuk lipoliz veya coolsculpting uygulaması, uygulama yapılacak olan bölgede vücut ısısı meydana getirerek işlem gerçekleştirilmektedir. Soğuk lipoliz cihazı büyük bir başlığa sahiptir ve bu büyüklük sayesinde tek atımda birden fazla bölgeye dokunabilmektedir. Öncelikle bölge yüksek derecede ısıtılır ve ardından da -5 dereceye kadar soğutulmaktadır. Uygulama yapılacak olan bölgede bulunan yağ tabakasının kalınlık durumuna göre süre değişmektedir ancak genelde 45 dakika ortalama süre verilmektedir. Bundan sonra da soğuyan yağ hücreleri, bu soğuklara dayanıklı olmadığından donarlar ve donma ile büzüşüp yok olurlar. Yok olma sonrasında vücuttan karaciğer yardımıyla, doğal yollarla atılırlar. Yağ hücreleri zaten lenf sistemi ile vücuttan atıldığından idrar ile yağ hücrelerinden kalıcı olarak kurtulma sağlanmış olur.

CoolSculpting Herkese Uygulanır mı?

Bağışıklık sistemleri zayıf olan kişiler genelde coolsculpting uygulaması için uygun görülmezler. Vücudu soğuğa karşı dayanıklı olmayan kişiler bu uygulama için uygun değildir ve bunun gibi birçok farklı şey vardır ki bu kişilere uygulama yapılamaz.

● Hamilelik

● Gebelik tedavisi görenler

● Emzirenler

● Soğuğa karşı hassas olanlar ve protein artışı ile vücudunda çok büyük değişiklik yaşayan kişiler

● Soğuk aglütinin hastalığı olanlar

● Mantarı olanlar

● Raynaud hastalığı olanlar

● Kurdeşen dökenler

● Fıtığı olanlar

● Kan inceltici ilaç kullananlar, bunlara birer örneklerdir.

Eğer bölgesel yağlarınızdan kurtulmak istiyorsanız ve ameliyat korkunuz varsa, sizin için en uygun çözüm aslında elinizin altındadır.Soğuk lipoliz uygulaması ya da diğer adıyla coolsculpting uygulaması ile acısız, ağrısız kolaylıkla bölgesel yağlarınızdan kurtulabilirsiniz. https://www.coolclinic.com.tr/ web sitesini ziyaret ederek detaylı bilgilere ulaşabilirsiniz. Ayrıca uzmanlarımızdan bilgi aldıktan sonra randevu seçeneğini de kullanabilirsiniz.

CoolClinic