Bağışlanan her kan kurtarılan 3 can

TAKİP ET

Canik Vilayetler Hizmet Birliği Anaokulu sosyal sorumluluk projelerinde her zamanki gibi örnek olmaya devam ederek Kızılay Haftası dolayısıyla 'Bağışlanan her kan kurtarılan üç can' sloganıyla yola çıkarak kan bağışı kampanyası düzenledi.

Anaokulun’ da düzenlenen kan bağısı etkinliğine Türk Kızılay Kan Bağısı Kazanım Uzmanı Bilkay Yasar Batur ve Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bafra Şubesi Basın Sözcüsü ve ayrıca Türk Kızılay Canik Şubesi Yönetim Kurulu İkinci Başkanı Köksal Öner’de katıldı.

‘GÖREVİMİZİ YERİNE GETİRİYORUZ
Kan bağışı kampanyasında veliler ile tek tek ilgilenen Okul Müdürü Zerrin Karagöl Şen,"Çocuklarımıza paylaşma, yardımlaşma, sorumluluk, duyarlılık bilincinin aşılanması ve velilerimizi öğrencilerimize örnek olmalarını teşvik etmek amacıyla üstlendiğimiz bu sosyal sorumluluk görevinde idari kadromuz, öğretmenlerimiz ve personellerimizle tam kadro kan bağışında bulunarak Türk Kızılay’ ın yanında olduk" açıklamasını yaptı.

Canik Vilayetler Hizmet Birliği Anaokulu tarafından “ Bağışlanan Her Kan Kurtarılan 3 Can”  sloganıyla düzenlen kan bağışında velilerin yoğun katılımlarıyla istenilen sayıya ulaşıldı.

Bağışlanan her kan kurtarılan 3 can