Boyunsuz görünümü ortadan kaldıran Jawline Dolgusu yeni trend estetik uygulaması

TAKİP ET

Çene hatlarının belirgin olmasını sağlayan Jawline Dolgu Quartz Klinik'te uzman doktorlar tarafından uygulanıyor. Keskin çene hatlarıyla kişilerin çok daha çekici hale geldiğini ve özellikle sosyal sitelerde paylaşım yapan kişilerin vazgeçilmez tutkusu haline geldiğini belirtiyor.

Çene hatlarının belirgin olmasını sağlayan Jawline Dolgu Quartz Klinik’te uzman doktorlar tarafından uygulanıyor. Keskin çene hatlarıyla kişilerin çok daha çekici hale geldiğini ve özellikle sosyal sitelerde paylaşım yapan kişilerin vazgeçilmez tutkusu haline geldiğini belirtiyor.

Jawline Nedir?

Son yılların en gözde trendi olan jawline, belirgin çene hattıyla kişilerin tatmin edici bir profil yapısına kavuşmasını sağlıyor. Estetik olarak belirgin çizgiler özellikle yüz hattında bulunuyorsa kişiye çok çekici estetik bir görüntü katıyor.

Yüzümüzü tamamlayan çene bölgesinin şekli kişiyi yaşlı, olgun, erkeksi, bebeksi, şişman ya da zayıf gösterebilir. Bazı hastalarda çene bölgesi geride ve boyun bölgesiyle neredeyse birleşmiş durumdadır. Çene hattında yapılacak olan uygulamayla boyun ile baş çizgisi arasındaki mandibular kemik hattı belirginleştirilir. Jawline uygulamasındaki amaç, çene bölgesine uygulanan dolgu ile yüzde V şeklinde genç bir ifade yaratmaktır.

Nasıl Uygulanır?

Dermal dolgu maddesi olan ve insan vücudunda doğal olarak bulunan hyaluronik asit, kişilerin kulak altındaki kemikten çenenin ucuna kadar olan hatta uygulanıyor. Böylelikle çene hattı çizgisinin belirginleştirilmesi hedefleniyor. Uygulamada herhangi bir kesi izinin kalmaması yani cerrahi bir müdahale olmaması sebebiyle birçok kişi tarafından tercih ediliyor ve hiçbir problem yaşanmadan uygulanabiliyor.

Uygulama öncesinde uygulama yapılacak çene hattına anestezi etkili krem uygulanarak bölgede iğnenin hissedilmemesi sağlanıyor. Çene ucundan kulak altına kadar ilerleyen bölgede, hastanın ihtiyaçlarına göre hekimin özel olarak belirlediği bölgelere enjekte ediliyor.

Jawline Dolgusu Sonrası

Jawline dolgusu uygulamasından sonra çene hattında sertlik görülebiliyor ancak onbeş gün içinde bu sertlikte azalma meydana geliyor ve sertlik geçiyor. Dolgu kemik üzerine uygulandığı için bu oldukça normaldir. İkinci haftadan sonra sertliğin yavaş yavaş geçtiği ve dolgunun çene hattına uyum sağlayarak homojenize bir biçimde yumuşadığı görülür.

Jawline İfadenizi Değiştirir mi?

Jawline ile yüz ifadesi değil ancak yüz projeksiyonunda değişme oluyor. Yüz ifadesi genel olarak bakışlar, göz çevresi, karakteristik bir burun ve dudak yapısıyla belirgin hale gelirken, jawline ile boyun ve yüz birleşik görüntüsü ortadan kaldırılarak çene hattında iyileşme sağlanıyor. Yüze daha olgun bir hava katan Jawline ile yüze V şekli veriliyor. Boyun, yüz ve gıdı arasında denge sağlanarak gıdı bölgesinin görünürlüğü gideriliyor. Çene ucu problemleri ortadan kaldırılıyor, küçük çene yapısı dolgunlaştırılarak kişinin daha genç görünmesi sağlanıyor.

Kalıcılığı Var Mı?

Hiçbir dolgu maddesinin ömür boyu kalıcılığı bulunmaz. Jawline dolgusu Quartz Klinik’te üst kalite dolgu maddeleri ve kitler kullanılarak uygulanıyor. Yani kliniğimizde kullandığımız dolgu maddeleri, en yüksek kalıcılığa sahip olan dolgu maddeleridir. Ortalama kalış süresi 16-18 ay olan dolgularımız ilk yapıldığında vücut tarafından hızla absorbe edilirler ve kolayca erirler. Dolgu süresi bitmeden tekrarlanabilir dolgu işlemiyle dolgunun kalıcılığı da artmaktadır.

Jawline Dolgusu Fiyat Bilgisi

Sağlık Bakanlığı onaylı merkezlerin internet sitelerinde fiyat belirtmeleri yasal değildir. Jawline dolgusu Quartz Klinik ’te profesyonel şekilde uygulanıyor. Siz de +90 212 241 46 24 numaralı telefon hattımızı arayarak Jawline dolgu fiyatları hakkında bilgi alabilir ve randevunuzu hemen oluşturabilirsiniz.

Jawline Dolgusu nedir