Büyük Anadolu Hastaneleri'nden dev anlaşma

TAKİP ET

Samsun Büyük Anadolu Hastaneleri, Türkiye İşçi Sendikaları Konfederasyonu'na (TÜRK-İŞ) bağlı 15 sendika ile kurumsal sağlık anlaşması imzaladı.

Samsun Büyük Anadolu Hastaneleri, Türkiye İşçi Sendikaları Konfederasyonu'na (TÜRK-İŞ) bağlı Tes-İş Sendikası Samsun Şubesi, Tarım - İş Sendikası Samsun Şubesi, Türk Metal İş Samsun Şubesi, Tek Gıda - İş Sendikası Samsun Şubesi, Şeker - İş Sendikası Samsun Şubesi, Yol-İş 1 Nolu Şube, Yol- İş 2 Nolu Şube, Türk Koop-İş Sendikası Samsun Şubesi, Sağlık-İş Sendikası Samsun Şubesi, Belediye-İş Sendikası Samsun Şubesi, Tümtis Sendikası Samsun Şubesi, Harb-İş Sendakisı Samsun Şubesi, Demiryol-İş Sendikası Samsun Şubesi, Bassbanka Sendikası Samsun Şubesi, Güvenlik-İş Sendikası Samsun Şubesi ile kurumsal sağlık anlaşması imzaladı.

 

15 SENDİKA İMZA ATTI

Samsun Büyük Anadolu Hastanesi kamu, kurum ve kuruluşlarla olan kurumsal sağlık anlaşmalarına devam ediyor. Bu anlamda Türkiye İşçi Sendikaları Konfederasyonu'na (TÜRK-İŞ) bağlı Tes-İş Sendikası Samsun Şubesi Başkanı Nafik Yılmaz, Tarım - İş Sendikası Samsun Şubesi başkanı Recep Kocabıçak, Türk Metal İş Samsun Şubesi başkanı Orhan Demir, Tek Gıda - İş Sendikası Samsun Şubesi başkanı Ali Başkeser, Şeker - İş Sendikası Samsun Şubesi başkanı Sinan Türe, Yol-İş 1 Nolu Şube Başkanı Şaban Çılgın, Yol- İş 2 Nolu Şube Başkanı İbrahim Uzun, Türk Koop-İş Sendikası Samsun Şubesi başkanı Fati Köymen, Sağlık-İş Sendikası Samsun Şubesi Başkanı İrfan Kalyoncu, Belediye-İş Sendikası Samsun Şubesi Başkanı İlyas Yiğit, Tümtis Sendikası Samsun Şubesi Başkanı Muharrem Yıldırım, Harb-İş Sendikası Samsun Şubesi Başkanı Erdal Çavuş, Demiryol-İş Sendikası Samsun Şubesi Başkanı Zeki Seyhan, Bassbanka Sendikası Samsun Şubesi Başkanı Engin Gündaş, Güvenlik-İş Sendikası Samsun Şubesi Başkanı Soner Donat, Büyük Anadolu Hastaneleri Kurumsal İlişkiler ve İş Geliştirme Müdürü Fatih Esen düzenlenen kurumsal sözleşme imza töreninde bir araya geldi.

 

SAĞLIK HİZMETLERİNDEN İNDİRİMLİ YARARLANACAKLAR

Sözleşme imzalayan sendika başkanları imza töreninde yaptıkları konuşmada şu sözlere yer verdiler, "Sağlık alanında verdiği hizmetlerle Samsun'da öncü isim olan Büyük Anadolu Hastaneleri ile kurumsal sağlık anlaşması imzaladık. Yapılan anlaşmayla birlikte sendika üyelerimiz ve birinci derece yakınları Samsun Büyük Anadolu Hastanelerinden sağlık hizmetlerinden indirimli olarak faydalanabilecektir. 15 sendika başkanı olarak bu imkanı bize sağlayan Büyük Anadolu Hastaneleri yetkililerine teşekkür ediyoruz." dediler.

 

HASTA ODAKLI, KALİTELİ HİZMET

Hasta odaklı ve kaliteli hizmet vermeye büyük önem gösterdiklerini ifade eden Büyük Anadolu Hastaneleri Kurumsal İlişkiler ve İş Geliştirme Müdürü Fatih Esen ise, "Kurum anlaşmalarına bir yenisini daha ekleyerek, Samsun'da yaklaşık 25 bin üyesi bulunan Türk-İş'e bağlı 15 sendika ile kurumsal sağlık sözleşmesi imzaladık. Büyük Anadolu Hastanesi olarak her zaman sorumluluklarımızın bilincinde olarak hareket ediyoruz. Bu anlamda uzmanlaştığımız tüm sağlık hizmetlerinde tıbbın ulaştığı en üst düzeyde, güvenilir, hasta odaklı ve kaliteli hizmet veren, hasta ve çalışan güvenliğini ön planda tutan, hasta haklarına saygılı, yenilikçi ve sürekli kendini geliştiren öncü bir kuruluşuz. Bizde bu büyük aileye hizmet vermekten ötürü mutluluk duyduğumuzu belirtmek isterim" diye konuştu.