Çocuk Psikiyatrisi Uzmanı Yüce'den ailelere önemli bilgiler

TAKİP ET

Büyük Anadolu Hastaneleri'nden Sosyal Sorumluluk ve Sağlık Seminerlerine bir yenisini daha ekleyerek Çocuk Psikiyatrisi Uzmanı Doç. Dr. Murat Yüce tarafından "Okul Çağı Çocuklarında Ruhsal Sorunlar" üzerine, veli ve öğretmenlere anlatım gerçekleştirildi.

Büyük Anadolu Hastaneleri’nden Sosyal Sorumluluk ve Sağlık Seminerlerine bir yenisini daha ekleyerek Çocuk Psikiyatrisi Uzmanı Doç. Dr. Murat Yüce tarafından "Okul Çağı Çocuklarında Ruhsal Sorunlar" üzerine, veli ve öğretmenlere anlatım gerçekleştirildi.

Yapmış olduğu sunumda Büyük Anadolu Hastaneleri Çocuk Psikiyatrisi Uzmanı Doç Dr. Murat Yüce, çocukların günlük yaşantılarındaki bir takım sebepler sonucu yaşadıkları psikolojik problemler okul yaşantısını ve başarısını etkileyebilmektedir.

Bundan yola çıkarak ailelerin çocuklarına olan yaklaşımlarında dikkat etmeleri gerektiği yanlış bir yaklaşım sonucu olumsuz etkiler bırakabileceği konusunda uyarılarda bulundu.

İkili ilişkilerde yaşanan problemler, ders dinleme ve çalışmada dikkat dağınıklığının oluşması gibi okul çağı çocukların yaşadığı birçok problem, katılımcıların bilgisine sunan Yüce, sunum sonrası katılımcıların sorularını yanıtladı.

Çocuk Psikiyatrisi Uzmanı Doç. Dr. Murat Yüce