Doktor Funda Furtun Samsun Tabip Odası'na başkan adayı!

TAKİP ET

Çağdaş Hekim Grubu, pandemi sebebiyle geciken seçimli olağan genel kurulunun 16 Ağustos 2020 tarihinde yapacağını açıkladı. Grup, bu sebeple seçime Uzm.Dr. Funda Furtun başkanlığında bir ekiple gideceklerini duyurdu.

Samsun Hekimlerinin çoğunun oyunu alan Çağdaş Hekim Grubu, Samsun Tabip Odası tarihinde bir ilke daha imza atmak için çalışmalara başladığını duyurdu.
Samsun Tabip Odası tarihinde ilk kez oda başkanın bir kadın hekim olmasını arzu ettiklerini belirten grup, bu sebeple seçime Uzm.Dr. Funda Furtun başkanlığında bir ekiple gideceklerini duyurdu.

Uzm.Dr. Funda Furtun kimdir?
Samsun Çağdaş Hekimi grubunun desteğiyle Samsun Tabip Odası başkanlığına aday olan Uzm Dr. Funda Furtun Amasya doğumlu olup 1989 Ondokuz Mayıs Üniversitesi mezunu. Mezun olduğu Tıp Fakültesinde Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji ihtisası yaptı. 1996 yılında uzman oldu. Samsun Mehmet Aydın Devlet Hastanesi, Samsun Eğitim ve Araştırma hastanesinde görev yapan Dr. Funda Furtun halen Özel Atasam Hastanesinde görev yapmaktadır. 2001-2002 ve 2018-2020 yılları arasında iki kez Samsun Tabip Odası yönetim kurulu üyeliği yaptı. Dr.Funda Furtun, 29 Mayıs 2015 yılında görevi başında silahlı saldırıya uğrayarak şehit olan Dr. Kamil Furtun’un eşi olup bir erkek evlat annesidir.

Uzm.Dr. Funda Furtun kimdir